Kanie Mansion
2 posters
Page 19 of 100 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 59 ... 100
Re: Kanie Mansion
Plecăm mâine. Am putea vedea sfinxul sau sate vechi de pe aici. își exprimă ideea după ce a terminat de mâncat.
Ah...Nu la Sfinx, că zici că mergem iar la piramide periculoase. Hai pe la sate. Luăm două cămile şi mergem să ne plimbăm. şi acum alege varianta mai paşnică şi nepericuloasă.
Dede- Admin
Fata zâmbeşte şi vede unde bate el acum. Nu. Plus că ţi-am zis că dacă mai vreau la prostii de genul, să mă baţi. apoi râde.
Dede- Admin
Fata trecere repede peste, că se concentrează pe mâncat până termină. Ştiu la ce te gândeşti. Nu am mai făcut asta vreodată.. îi spune doar informativ, nu ca să bată vreun apropo, apoi se şterge cu un şerveţel şi bea din fresh.
Dede- Admin
Fata îşi dă ochii peste cap şi inspiră adânc. Lasă aşa. Hai să mergem. spune şi ia nişte haine de oraş în mână, apoi merge în baie să se schimbe.
Dede- Admin
Și uite cum Damian își pierde iar interesul. Pleacă amândoi de acolo iar în timpul ăla Damian nu zice absolut nimic, și nici interesat nu pare.
Bipolar băiatul. Raven nu avea probleme. Închiriaseră cămile şi cumpăraseră o hartă ca să găsească cel mai eficient drum pentru vizitarea satelor. În fiecare sat era câte un ghid care le arăta construcţii, desene pe pereţi, le spunea despre legende şi de cum trăiesc oamenii, ceea ce pentru movalie e foarte interesant.
Dede- Admin
Page 19 of 100 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 59 ... 100