Kanie Mansion
2 posters
Page 26 of 100 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ieri seară ma abordat una și am refuzat. La mesaje în ultimele zile nici nu am răspuns. Mă crezi vreun necontrolat? și se pune pe celălalt fotoliu supărăcios.
Nu necontrolat, ci ca ai prea multe. O sa îți fie greu sa renunti la ele și la viata aia.. Pana la urma lasă capul pe spate și ofteaza. E dificil când au perspective diferite.
Dede- Admin
Sigur mă ajută să renunț dacă mă întăriți mai mult. și deja își pierde interesul iar.
Poți sa te oprești din a mai fi ironic și a înțepa?! Până la urmă, toată treaba ta cu curvele a început fix după ce ai fost un weekend întreg cu mine la munte și ne-am futut zilnic! Ce nu ți-a ajuns atunci de ai vrut mai mult? zice supărată și se ridica de pe fotoliu. Eu sunt proastă in toată treaba asta ca m-am lăsat vrăjita și entuziasmata prea devreme. Nici nu m-ar mira dacă visul cu familia mea ar fi fost pus de tine intenționat! E subiectul la care sunt cea mai sensibilă. își iese din fire pana la urmă, ca el are niște pretenții de la ea de parca e orice fata.
Dede- Admin
Nu mi-a lipsit nimic. Doar am cunoscut alte persoane și aia a fost, de ce vrei să transformi totul într-o dramă în care eu sunt personajul negativ? dar nu țipă la ea, ci rămâne calm. Ești foarte grăbită și ai așteptări imense de la mine. Sunt singur și cât sunt așa fac ce vreau. Nu sunt vreun sfânt să stau plictisit până vine minunea. și dă ochii peste cap. Înainte de orice familie trebuie mai întâi să existe o relație pe bune, amintiri, trăiri, un acoperiș deasupra capului. Noi nu avem nici măcar una din chestiile astea împreună și te aștepți de la mine să fiu vreun sfânt. Cât timp sunt cu tine te respect și îți acord atenția mea cât pot de mult.
Dacă faci ce vrei cât ești singur, atunci nici eu nu ma fut cu tine cât sunt cu Kaneki. Sa fie totul clar. și cu asta arunca țigara pe balcon și merge în camera sa facă bagajul, având grija sa nu își uite ceva pe aici, ca nu mai vrea sa se întoarcă.
Dede- Admin
Foarte bine. Îmi iau punctele înapoi și retrimit pozele dacă bunătatea mea e degeaba. răspunde sec și își face și el bagajul.
Fa ce vrei. Nu o sa îmi desfac picioarele ca sa te conving sa nu o faci. Dar faza cu Kim e deja epuizată. și isi termina bagajul și îl teleporteaza acasă.
Dede- Admin
Damian nu mai zice nimic. Pur și simplu și-a pierdut interesul. Să te duc acasă. spune sec și își teleportează bagajul. O ia înainte cu câțiva pași înainte de ea ca să o conducă până la avion. Weekendul a fost frumos, doar că finalul s-a terminat urât.
Cum a teleportat bagajul, asa se putea teleporta și ea, dar dacă a propus.. O parte din ea voia sa facă cumva ca să se împace și merge după el, deși sunt șanse aproape inexistente sa se împace pe drum.
Dede- Admin
Page 26 of 100 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100