Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 34 of 100 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 34 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Tue May 07, 2019 2:03 am

Lumea nu va înceta să fie conflictuală. spune Eden pentru sine când își amintește de vremurile lui. Totuși nu bagă în seamă incidentul și merge cu fetele normal prin oraș.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue May 07, 2019 2:05 am

Pana la urma ajung la casa respectiva și intra sa vadă în ce stare e. Și aici e nevoie de stresul prafului și putina aranjare, dar nu e problema. Raven își ia puțin timp singura ca să ii scrie lui Kaneki ca a ajuns și ca familia ei a revenit în oraș. Se va muta cu ei, dar păstrează apartamentul pentru serile când vor sa fie doar ei doi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue May 07, 2019 7:59 am

Kaneki e incantat de veste și îi scrie că o va vizita. Eden când treaba e gata stă în sufragerie, să o vadă pe Raven în caz de nu va dorii să stea singură.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue May 07, 2019 10:10 am

Raven se pisicește lângă tatăl ei când îl vede și încheie conversația cu Kaneki. Câteva zile a decis ca nu merge la școală ca să stea cu ei. Abia aștept sa îmi mut lucrurile aici și sa locuim impreuna. zice pașnic in timp ce sta cu Eden pe canapea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue May 07, 2019 10:21 am

Mă bucur că îți dorești să stai cu noi după atâta timp. și o mângâie pe umăr parintesc. În parelel Damian nu a lipsit. Situația de pe insulă la ambiționat să tragă mai tare de el la antrenamentele fizice. Astfel încât trage de fiare într-o sală goală. Să mai zică Raven că Damian știe doar de curve.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue May 07, 2019 10:37 am

Am avut o perioada când eram supărată ca nu sunt ca voi, apoi o perioada când voiam sa ma departez de familie, dar toate astea au dus doar la a mi se face și mai dor. Vreau doar sa fim o familie. ii zice sincer. Chiar dacă a crescut, avea mare nevoie de părinți în jurul ei care sa o iubească necondiționat. Julietta vede scena și e mandra de fata ei. Și ea a avut îndoieli ca puterile întunecate o sa o strice pe fata, dar a avut exemple bune în jurul ei de la care sa învețe. Hope a luat-o înaintea surorii ei și a sunat deja la o firma care sa vina cu o duba sa mute hainele și ce mai vrea Raven din apartament în casa în care vor sta. Astfel, într-o dupa-amiaza termina cu bagajele și mai trebuie doar sa le aranjeze în noua ei camera. Seara, Julietta vine cu o noua propunere : Ce ziceți sa mergem seara asta la bunica Akame? Sigur vrea sa își vadă băiatul și Eden pe ea. Maine vizitam și restul rudelor. Știau de schimbarea ei, orientarea sexuala și păcatul pe care l-a comis când a făcut incest, dar mama tot mama rămâne.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue May 07, 2019 10:43 am

Destinul e cu ei că după ce a făcut antrenante și s-a distrat cu Lolo doar, stă la părinții lui destul zilei să se uite la filme seara, că tot au un televizor mare. Nu ar strica o vizită de familie. Tu Raven vrei? își întreabă fata ca un părinte pacifist ce e.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue May 07, 2019 10:53 am

Fata și-a văzut bunica poate mai des decât era necesar (drame cu Damian), dar nu o deranjează asa ca accepta. Cu ocazia asta vede și unde e argintiul cel afemeiat. Julietta teleporteaza in garaj o mașină mare, încăpătoare, pe care sa o conducă capul familiei, normal. Raven încă nu a apucat sa dea de carnet, dar vrea sa facă asta în vară, mai ales ca are acum un tată care o poate ajuta la nevoie. Și cum ajung ei liniștiți acolo, Raven ii conduce la ușă și răspunde, ca de obicei, Cecilia. Oh, Raven-chan? Damian e in cameră. ii zice pașnic, înainte sa vadă restul familiei. Dar Hope nu mai are răbdare și o ia înainte. Face o plecăciune în fata Ceciliei și intra in casa sa își caute bunica. Akame-samaaaa! zice puțin mai tare. Din spate vin și cei doi părinți. Cecilia e mirata sa ii vadă dar ii poftește cu drag, ca o mama mai in vârstă, grijulie. Acum ca sunt pe pământ, Hope își permite sa fie mai energica și jucăușă și ii place asta. Nu mai e obligata sa urmeze reguli si vrea sa se adapteze la viața de aici, de asta a intra fără sa fie invitata. Bine, mai lucram puțin la Maturizarea ei. Raven oftează puțin și închide ușa in urma lor. Pana se calmează apele decide sa meargă la Damian. Nu ești la curve și nici nu ești dezbrăcat... Ce e asta? Te simți bine? îl întreabă după ce închide și ușa aceea în urma ei și se apropie de pat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue May 07, 2019 10:57 am

Ă? Azi am tras de fiare să am forță mai multă în caz de nu am puteri ca pe insula aia. După am stat cu Lolo câteva ore. N-am nimic. răspunde neutru. Mă uitam pe netflix. Vrei popcorn să te uiți și tu? și se întoarce la ea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue May 07, 2019 11:00 am

Răspunsul e mulțumitor, deci a trecut testul. Se pune în pat lângă el și se servește din bolul cu popcorn. Despre ce e filmul? Între timp, în casa, Hope și-a găsit bunica și acum o sufoca în îmbrățișări. Adulții se pun în sufragerie sa discute.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 34 of 100 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case