Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 37 of 100 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 37 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Tue May 07, 2019 7:52 pm

Bine te-am regăsit. spune Kaneki foarte fericit că o revede pe Hope. Mă miram eu de ce lipsești de atâtea zile. Dar acum se înțelege.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue May 07, 2019 8:19 pm

Mersi ca ai avut atâta grija de Raven. Ești iubitul perfect. ii zice in șoaptă la ureche în semn de apreciere și ca să nu audă Raven ce zice. Movalia se uita la Shirley și Izaya cât cei doi copii se îmbrățișează. Normal ca bruneta ii primește cu băutură, mâncare și curățenie. Știa ce se întâmplă mereu cu copiii, dar pana în Rai nu putea vedea, asa ca e curioasa de povestea lor. Țin sa îți mulțumesc mult ca ai avut grija de Raven când a fost nevoie. În ultima luptă ai luat-o acasă sa o vindeci, ai antrenat-o și chiar a avut un exemplu bun de la tine. Și lui Izaya-San ii mulțumim ca ne-a acceptat fiica. spune Julietta emoționată. Fără ei doi, ce ajungea Raven? A fost o placere. Îmi place sa ma implic în viata copiilor și sa ii ajut, chiar dacă nu sunt ai mei. răspunde bruneta politicos. Ce nu știa ea e ca Julietta știe de tot ce a pățit Raven, inclusiv Threesome-ul și restul chestiilor plănuite de Shirley pentru viitorul lor. Nu e supărată, dar e amuzant. Astfel încep sa bea câte un ceai și sa povestească.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue May 07, 2019 8:31 pm

E ceva important aici, Izaya e treaz! Astfel salută și el. Mulțumim Izaya-San pentru că ai ajutat copii la greu. declară Eden politicos. E responsabilitatea noastră ca adulți. Nu face nimic. În fond, nu suntem singurii care au ajutat. răspunde și el binedispus.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue May 07, 2019 8:33 pm

Pana la urma Hope ii da drumul lui Kaneki și cei trei merg în sufragerie după adulți. Raven îl ia pe brunet sa se așeze lângă ea și îl tine de mana în timp ce aude și el povestea lor din Rai. Hope sta lângă tatăl ei, lăsând cuplul în pace.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue May 07, 2019 8:36 pm

Astfel toată lumea e pacifistă. Eden trage ochii la copii și îi vede bine dispuși. Asta îl bucură și le lasă spațiu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue May 07, 2019 8:41 pm

Ca și la familia anterioara, după câteva ore Julietta propune retragerea. Dar Raven vrea sa stea cu Kaneki, asa ca îl ia de braț si ii șoptește: Mergem seara asta la apartament? Are parte numai de avalanșe sentimentale și simte ca el e singurul care a rămas ca înainte și o poate calma.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue May 07, 2019 8:50 pm

Mă întrebam când vei zice asta. și chicotește. În paralel, Damian se află la casa blonzilor! Când se simte nașpa mereu merge la ei să stea de vorbă. Argintiului îi priește gândirea la rece al vampirilor. Erau numai Jimin și Serena acasă așa că nu era mare gălăgie. Cei doi bărbați stăteau pe terasă unde se bucurau de timpul neutru cu paharele de whiskey pe masă. Ești printre puținii oameni care nu mă enervează. Simt că te deranjează ceva și nu e vorba de bani. spune Jimin în timp ce il privește pe argintiu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue May 07, 2019 8:56 pm

Serena nu are treaba cu Damian și, ca să le lase spațiu sa discute, se duce sa facă o baie cu muuulta spuma și sa citească o carte. Se servesc ei singuri cu ce le trebuie, ca ea nu e genul ăla de soție.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue May 07, 2019 9:15 pm

De mâncare nu avea nevoie nimeni. Damian începe să povestească tot lui Jimin și de, durează ceva că povestea e lungă. Nu știu ce să zic. Inițial aș da dreptate ei că dacă vreți o relație să fiți loiali unuia altuia. Dar îți dau și ție dreptate. Dacă încerci să te schimbi pentru ea și tot refuză să se culce cu tine făcând ceva normal... Dubios faptul că îți spune că te iubește și nu se poate despărții de actualul... își spune gândurile cu voce tare. Dacă chiar ții la ea mai las-o mai moale cu celelalte fete să ii demonstrezi că o vrei cu adevărat. Altceva nu îți pot spune. Nu am încredere în cineva dacă în față se dă Sfântă cu tine și te vrea la fel dar nu se poate despărții de actualul. Sfatul meu e să gândești la rece și să observi. Dacă într-adevăr ea e problema atunci uită de ea și mergi cu altele. Dar dacă tu ești problema, ai face bine să te reglezi. ii spune vorbele lui sincere. Damian îi mulțumește și mai stă de vorbă de altele. Astfel după jumătate de oră acesta pleacă. Trece pe lângă casa lui Raven și se uită dacă e acasă, vede scenele de sex și se încruntă puternic. Eu sunt problema și tu nu ești în stare să renunți la el... Dacă voluntar nu poți poate acest mic bonus va scoate totul la iveală. Să nu fiu singurul ce are imaginea proastă. și pleacă de acolo la fel de repede cum a venit, Damian al nostru avea un plan.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue May 07, 2019 9:26 pm

Serena iese în prosop, încă cu spuma pe ea și îl saruta pe Jimin pe frunte, de la spate, ca prea stătea pașnic pe scaun. Dacă au căzut de acord ca se despart de actuali la sfârșitul semestrului, de ce se agită de pe acum? întreabă și ea ca să se afle în treabă, ca doar nu putea sa nu asculte conversația lor, nu? După Sex, Raven comanda de mancare și merge împreună cu Kaneki sa facă o baie.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 37 of 100 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case