Kanie Mansion
2 posters
Page 68 of 100 • 1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 84 ... 100
Re: Kanie Mansion
Eu nu sunt potrivit pentru a fi un erou. Mai degrabă aș continua să fac misiuni în fiecare colț al lumii pe bani și să ajut în caz de forță majoră. Nu mă interesează hoții sau incendiile. Pentru asta există poliția și pompierii. și își aprinde o țigară, că tot stau de vorbă și ei.
Şi răufăcătorii? Poliţia nu poate prinde pe cineva cu puteri supranaturale. zice şi face şi ea la fel, aprinde o ţigară în timp ce merge.
Dede- Admin
De sunt periculoși da.. Dar consider că poliția trebuie să își facă și ea treaba. De-aia sunt antrenați și plătiți.
Fata ridică din umeri şi oftează. Mi-au plăcut misiunile de mercenar. apoi zâmbeşte. Dar o să mă limitez la ceva ce nu mă face iar instabilă. Poate dacă merg într-un oraş mai mare, la un liceu mult mai bun, o să mi se folosească potenţialul mai mult ca profesor şi antrenor.
Dede- Admin
Dacă simți nevoia să pleci, mergi înainte fără să te uiți înapoi. Dar dacă simți că ai treburi neterminate sau îți va fii dor de cei dragi mai bine te-ai gândii mai mult. și fumează iar.
Kaneki o să plece cu familia lui în Detroit.. Mai rămân eu cu ai mei. Nu ştiu ce o să facă Hope. Mi-ar plăcea să stau şi cu ei, dar nu vreau să mă împotmolesc aici.
Dede- Admin
Vorbește cu ei. Ai trăit fără familie atât de mult timp.. Chiar dacă nu îți place orașul poți sta cu ei o perioadă. Sunt îngeri și nu știm cât pot sta pe pământ. Ei nu sunt liberi ca noi. Primesc ordine de la divinitate. De se întâmplă ceva te poți trezii fără ei iar.
Sper să nu ai dreptate aici. Au zis că pot rămâne pe Pământ. Poate o să mai plece ocazional, dar nu pe termen lung. şi încearcă să nu facă o dramă din asta, că i-ar lipsi familia. Dar după oftează. Totuşi, nu zici rău.. După ce se termină anul aş putea să mă axez pe cafenea şi alte localuri şi să stau cu ai mei. După câţiva ani să mă reorientez.
Dede- Admin
Foarte bine. Eu cred că mă voi gândii dacă rămân în oraș sau nu. Că n-am idei. și ridică din umeri.
Ai zis că vrei să faci misiuni în toată lumea, nu? Poţi păstra casa părintească ca locul în care te întorci după fiecare misiune. Oricum bănuiesc că o să fii des plecat, nu? şi a doua întrebare o zice mai încet. Termină ţigara şi o aruncă la un coş de gunoi ca o fată educată!
Dede- Admin
Page 68 of 100 • 1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 84 ... 100