Kanie Mansion
2 posters
Page 40 of 100 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 70 ... 100
Re: Kanie Mansion
Foarte bine gândești. și merge cu ea la baie. Mă iubești nu e așa? o întreba tandru când o dezbrăca.
Ce întrebare serioasă într-un moment nepotrivit... Movalia se uită la el apoi zâmbeşte şi îi trage tricoul în sus. Bineînţeles. răspunde simplu şi după ce i-l dă jos, îl sărută. Să nu te îndoieşti vreodată de asta.
Dede- Admin
Ei, uite că după asta telefonul lui Kaneki primește mai multe notificări de mesaje. Se uită puțin să îl dea pe Silent și uite ce a văzut. Un user anonim ia trimis lui Kaneki mai multe poze cu Damian și Raven făcând sex la duș și înregistrări audio cu ea foarte excitată când îl ruga pe Damian să fie mai agresiv. Acesta se face stană de piatră și trântește telefonul. Cum ai putut să îmi faci așa ceva? Te fuți cu dușmanul meu pe la spate?! Curva dracu. și o împinge de pe el, e foarte rănit sentimental acum și încearcă să se controleze.
User anonim cică. Raven nu zice nimic şi opreşte mişcarea tuturor din oraş care au puteri mai slabe decât ea (şi Kaneki), adică mai exact mai sunt maxim 30 de persoane care se pot mişca. Se îmbracă şi merge să-l caute pe Damian. Afară se pune o furtună groaznică cu tunete şi fulgere, vânt puternic şi întuneric. Inclusiv pentru Lolo se opreşte timpul. De data asta se strâng ciori în tot oraşul, de sunt mai multe decât oamenii.
Dede- Admin
Damian observă asta și nu înțelege de ce. Asta e Raven. A pățit ceva. Oare e Hope grav rănită?! se întreba îngrijorat. Își face o clonă care să o ia pe Lolo să o ducă într-un loc sigur și originalul Damian o cauta pe movalie. Hope, ești bine? Ai pățit ceva? o întreba in gând, să vadă dacă e de la ea.
Fetiţa a văzut furtuna şi vede că este o femeie pe stradă oprită, aşa că ia o pelerină de ploaie pe ea şi merge să ducă femeia într-o scară de bloc, în siguranţă. Eu sunt bine. Dar cine a oprit timpul pentru oameni? întreabă şi ea confuză. Nu se gândea la apucăturile lui Raven din moment ce Damian comunica cu ea, deci nu era de la o ceartă a lor. Din păcate, Raven era 101% sigură că e Damian vinovatul şi cum îi găseşte poziţia una dintre ciori, cum îşi teleportează coasa în mână şi merge pe mijlocul drumului încet, către locaţia lui Damian.
Dede- Admin
Raven. Ciorile ei sunt peste tot. Sigur a pățit un șoc de se întâmplă asta. îi transmite lui Hope. Asta până când o vede pe Raven de la depărtare. Am găsit-o. Dar e cu o coasă în mână și e foarte serioasă. Se îndreaptă încoace.
Depărtare, depărtare, că imediat ce îl vede, se teleportează în spate lui, îl prinde de păr şi îi dă un genunchi în coloană. Cu cealaltă mână ţine coasa la gâtul lui ca să nu fugă. Nu mă pot decide între a te omorî rapid şi a trece peste eveniment, sau a te lăsa să fugi prin oraş ca să te vânez. îi zice încet la ureche. Ochii ei nu mai erau nici negri, nici mov, ci erau albi, de la lipsa de sentimente. Purta pelerina de eroină, cu gluga pe cap, că deh, plouă. Hope nu ştia ce au cei doi, aşa că ea decide să facă ceva în folosul comunităţii: O să merg prin oraş să iau lumea de pe străzi să-i duc la adăpost. Tu vorbeşte cu Raven. şi aşa termină conversaţia. Halal ''vorbit''.
Dede- Admin
Damian se uită la coasă, după cu colțul ochilor la ea. Ce ai? Te-a posedat ceva sau ce? o întreabă neștiind ce e în neregulă cu ea. Momentan nu se mișcă ca să nu facă mișcări bruște.
Dacă faci pe prostul, s-ar putea să aleg să te omor rapid. zice în scârbă şi-l aruncă pe jos. După ce te îngrop mă întorc frumos la Kaneki, îi blochez toate apelurile şi mesajele anonime, şterg tot ce a primit cu noi doi futându-ne şi dau drumul iar la timp de parcă nu s-a întâmplat nimic. şi acum face un zâmbet paşnic pe faţă, dar aruncă patru cuţite spre el care îi prind hainele de asfalt la mâini şi picioare.
Dede- Admin
Page 40 of 100 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 70 ... 100