Kanie Mansion
2 posters
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100
Re: Kanie Mansion
După cum vezi, nu am nimic de făcut. De ce întrebi? îi răspunde simplu și se uită și el la ea.
Și uite asa a uitat ca voia sa meargă la Lolo, hăhă. Atunci.. Sa mergem la tine. și după ridica iar privirea spre ochii lui.
Dede- Admin
Ok, sunt singur acasă. Dar cu ce ocazie? și face puțin pe prostul. Că nu a uitat cele întâmplate.
Meriți sa ma revanșez pentru niște greșeli din trecut. și apropie capul de al lui ca buzele lor aproape sa se atingă.
Dede- Admin
Nu e nevoie. De iertat te-am iertat, doar că eu nu uit așa ușor. și zâmbește politicos. Uite cum se schimbă roata...
Ete na! Știam ca nu o sa uiți. Nu am ce face în legătură cu asta. raspunde după ce se da in spate puțin. Dar mi-ar plăcea dacă nu ai uita nici seara asta. și ii arunca țigara pe jos și ii ia mana aceea sa o pună pe sânul ei, apoi strânge.
Dede- Admin
Tu deja ții la altcineva. Iar eu niciodată nu sunt un înlocuitor. și retrage palma.
Asta nu te-a oprit înainte sa ma călărești de parca eram a ta. zice simplu și îl privește în ochi.
Dede- Admin
Eram naiv. și o privește și el în ochi. Nu pot să mai am încredere în tine când ai avut intenția să mă omori din ceva ce nu am fost vinovat. îi spune serios. Ce s-a întâmplat cu tine de te-ai schimbat așa drastic? Cumva îți pleacă prietenul și îți e teamă să nu rămâi singură?!
Știm amândoi ca pleacă singur pentru ca asta am decis eu ca e mai bine pentru dezvoltarea lui. Însă dacă îl întreb dacă vrea sa ne despărțim, crezi cumva ca o sa zică Da? și ridica o sprânceană. Am mereu varianta sa merg cu el sau după el în Detroit. Dar nu sunt egoistă cum ești tu cu Lolo. Și ca ma comport acum asa cu tine e pentru tot ce am avut în trecut, bun și rău..
Dede- Admin
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100