Kanie Mansion
2 posters
Page 47 of 100 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 73 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ok. Ne auzim. și se ridică de la masă că a terminat să mănânce și să arunce tava. Să privim ce fac restul runda asta. le zice către fete.
Termina și fetele și merg înapoi în arena. Președinta sta plictisita acolo și bea o cafea.
Dede- Admin
În runda aceasta Kaneki stă lângă președinte. Nu prea au de făcut foarte multe. Plictisit era și Damian in spațiul lui. Astfel transformă arena într-o mică faună cu animale sălbatice precum Lei, Tigrii și Gheparzi. Publicul este incantat să vadă o provocare mai mare. Că pe lângă bătaia între ei, să fie în gardă și la animale. Iar Damian bea mai incantat din suc. Deja se trece la probe de genul? Ce complicat. se plânge jos tipul musculos ce îi se face referință, îl cheamă Ragnar, l-am mai întâlnit în trecut. E a 10-a și este concurent pt postura de președinte.
- Spoiler:
- Spoiler:
Fata se ridica repede in picioare și se uita încruntat, atenta, la modificările arenei. Nu era nimic grav și se gândește ca e Damian vinovatul, ca doar el nu respecta regulile.. Nu as fi sugerat asta, dar elevii sunt fericiți și eu vad gheparzi.. Ce drăguț. zice in soapta, mai mult pentru ea, apoi se așează iar jos. O sa permit asta, pentru ca se bate băiatul ala. Kim, adu-mi dosarul lui. Bruneta era pregătită și i-l da imediat. După ce îl răsfoiește puțin, vede la părinți Celia și Klaus. Oh, God, ăsta ne e ruda! zice surprinsa și i arata și lui Kaneki. Sa nu întrebati ce rudă, ca asta nu știm sa mai zicem..
Dede- Admin
Din ce îmi amintesc, era foarte speriat și slab când era mic. Dar dacă s-a înscris, probabil ascunde ceva puteri. Cred ca a devenit și vampir între timp, ca doar e cel mai mare dintre copiii lui Klaus și Klaus e rege, ceea ce îl obliga sa aibă familie puternica. zice analizând bine situația. Se concentrează pe el și pe încă o fata pe care o simte ca are energie multă.
Dede- Admin
Probabil că s-a antrenat mai intens. concluzionează Kaneki. Ragnar se uită la fată și la arenă. Trebuia să aibă atenție peste tot ca să nu fie lovit pe la spate. Animalele miroseau cele două persoane și merg în cerc în jurul lor.
Pe fata o ducea capul. Știa de Ragnar și de forța lui și de încă câțiva. Arunca printr-un pai de bamboo mai multe săgeți otrăvite sa adoarmă. Nimerește doua animale și un adversar.
Dede- Admin
Ragnar se ascunde printre tufișuri ca să îi se piardă urma. Se uită în jurul lui și după animale și nu vede nimic. Astfel când se ascunde cum trebuie și cu un cuțit aleargă spre adversar, acesta e oprit de ghepard ce ii mușcă brațul și îl mișcă in stânga și în dreapta până se eliberează. Animalele nu il atacă doar pe Ragnar, ci și pe alții.
Acum movalia e intrigata. Ai grija sa nu se raneasca ghepardul și leopardul prea tare. ii zice in gând lui Damian, ca dah... Și acum își amintește caaa... Acum realizez.. Seara asta trebuia sa mergem la club, dar avem de pus capcanele. Mergem mâine seara? îl întreabă pe Kaneki. E o iubita grijulie (și puțin uituca).
Dede- Admin
Page 47 of 100 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 73 ... 100