Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 48 of 100 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 48 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Thu May 09, 2019 8:40 pm

Am vrajă pe ei să nu se rănească tare și nici să omoare pe cineva. să o calmeze pe movalie. Sincer am uitat și eu. Maine atunci. și chicotește.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu May 09, 2019 8:45 pm

Pacat de hainele pe care le avea în gând pentru club. Îl ia de mana pe brunet și privește bătaia. E mai incitant când se implica Damian, dar tot cu Kaneki se simte mai in siguranță.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu May 09, 2019 8:53 pm

Ragnar alege o soluție la care nu s-ar fi gândit mulți. Se cățără pe leul masiv și se ține de coama lui. Acesta fuge și se zdruncina să îl dea jos dar puștiul se ține bine. Cu animalul, acesta ii lovește pe alții cu niște cuțite și se ferește de atacul lor cu viteza leului.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu May 09, 2019 9:04 pm

Într-un final mai rămân 8 elevi. Atunci de aude un clopoțel și mesajul "Game Over" pe tabela de sus. Raven face ca arena sa dispară cu tot cu animale și vine în mijlocul lor. Ati mai rămas 8. Felicitări. Maine o sa mai avem o runda în urma căreia rămân 4 semifinalisti. Cei patru o sa aibă automat un loc în noul consiliu. Finala o sa decidă președintele și vicepreședintele. Mult succes mâine. Deocamdată odihniți-vă. și termina cu bătăliile pe ziua de azi. Raven se uita atent la Ragnar. E curioasa dacă o mai tine el minte.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu May 09, 2019 9:17 pm

Având în vedere că s-au văzut puțin și a și plecat de mic normal că nu o mai știe. Își adună aremele ca să plece. Damian își vindecă animalele în altă parte și Kaneki o așteaptă pe Raven
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu May 09, 2019 10:06 pm

Nu poate merge la el deocamdată, ca să nu creadă lumea că are un favorit actuala preşedintă, aşa că îl lasă în pace. Totuşi, ar fi drăguţă o reuniune cu toţi copiii familiilor. Mai lipseşte Bakugo. Se întoarce la Kaneki şi Kim. Hai la cafenea. le propune astfel ca să plece din liceu undeva relaxant.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu May 09, 2019 10:13 pm

Hai. și astfel pleacă împreună spre cafenea. Era și el interesat de Ragnar, dar o lasă după concurs. Damian este și el în oraș, dar în altă parte și se gândea la capcane și cum să facă pe răufăcătorul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu May 09, 2019 10:20 pm

Ah, de Damian au uitat. Dar nu-i bai că Raven îl teleportează lângă ei la masă, la cafenea. Vine apoi cu o hartă a pădurii din apropiere. O să pun un gard magic în jurul ei. Împărţim pădurea în patru secţiuni şi fiecare se ocupă de a lui la noapte. Cel mai spectaculos ar fi ca eu să mă îndrept spre dealul din partea de nord-vest, loc în care finalistul se va lupta pentru clopoţei, deci secţiunea aceea o iau eu. Kim, tu iei Nord-est, Kaneki Sud-est şi Damian o să ia Sud-vest. Concurenţii o să înceapă de undeva din sud, cel mai bine de la Damian. Le facem şi un traseu cu lucruri pe care trebuie să le colecteze ca să treacă prin toate secţiunile. Pe drum dau de Kaneki cu clopoţelul care are misiunea de a fugi înspre capcane şi înapoi. De exemplu, dacă ei se află în aria de Sud-est, tu fugi înapoi la început, adică în Sud-vest.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu May 09, 2019 10:27 pm

Nu ar fi mai ok să îi urmăresc eu pe toți din umbră și să îi iau prin surprindere de nu se duc spre capcane indiferent de zonă? întreba curios.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu May 09, 2019 10:32 pm

Zonele le-am delimitat doar pentru seara asta, când plantăm capcanele, ca să ne organizăm mai uşor şi să terminăm repede. Mâine nu o să fie delimitat nimic din interiorul pădurii. Kim nu participă. Kaneki doar se preface că are clopoţelul adevărat, eventual îi punem o mască şi un costum ca să nu-l recunoască. Dacă fuge cineva după el, mi se pare normal ca Kaneki să nu vină spre mine şi să-i uşureze concurentului drumul, ci să meargă înapoi. Tu oricum o să fii ''prădătorul''. îi explică calm. La masă vine o angajată cu cafea pentru toată lumea şi Raven ia o cană ca să bea, că va avea nevoie.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 48 of 100 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case