Kanie Mansion
2 posters
Page 6 of 100 • 1 ... 5, 6, 7 ... 53 ... 100
Re: Kanie Mansion
Au o cameră comună cu un pat foarte mare, atât de întins încât au spațiu fiecare fără să se simtă lipiți unul de altul dacă vor spațiu. Camera are balcon, piscină, baie și bucătărie cu facilități de ultimă oră. Dar se vor bucura de ea după. Argintiul o ia de mână și se teleportează pe acoperișul unui bloc vechi. Este noapte și aici și cum sunt îmbrăcați în negru nu se văd. Tu te ocupi de tabăra guvernului că este mai aproape. Armamentul lor se află în subsolul blocurilor din nord. Eu merg în sud să mă ocup de teroriști. și ii arată pe hartă ca să înțeleagă.
Movalia analizează drumul, apoi da din cap. Baftă. ii urează înainte sa se despartă. Merge pe drumul indicat și când se apropie de destinație, se uita pe dispozitiv și după se face în umbră și intra în incinta in care erau.
Dede- Admin
Soldații nu o urmăresc pentru că nu o simt. Sunt doar oameni normali fără vreo putere și nu simt prezența ei. Damian în schimb umblă prin tuneluri.
Nu ii ia mult fetei sa depisteze locul armelor și ajunge în încăperea respectiva în forma umana. Asa ușor e pentru eroi sau mi se pare mie?
Dede- Admin
Depinde foarte mult ce tip de misiune e. Asta e simplă pentru noi că avem oameni normali doar cu arme și fără puteri. Noi trebuie să închidem nucleul din bombă și am plecat. Nu trebuie să ne batem cu nimeni că e timp pierdut. îi explică Damian situația. Nu toate misiunile sunt cu bătaie cât mai ales sunt cu capacitatea de a te ascunde și face diverse chestii.
Movalia știe și merge la armele respective. O atinge pe prima cu un deget și trimite niște unde de electricitate spre nucleu ca să facă scour-circuit și sa ii absoarbă energia.
Dede- Admin
Argintiul își folosește ochii ca să vadă prin arme unde este nucleul periculos și oprește timpul la el. Îl scoate din rachetă și îi absoarbe energia până când acesta nu mai reprezintă un pericol. Se teleportează de acolo afară și o așteaptă pe Raven.
Raven absoarbe energia de la toate cele periculoase și se asigura ca nu mai pot fi refăcute, apoi iese și ea din incinta și se întâlnește cu Damian. Gata. Dispozitivul tău nu mai detecta nimic când am plecat. și i-l înapoiază.
Dede- Admin
Foarte bine. În contul tău se vor vira banii pentru misiune. Acum hai la hotel să ne odihnim nițel. ia dispozitivul și se teleportează cu movalia in fața hotelului.
Avem camere separate? întreabă într-un final ca să își potolească curiozitatea.
Dede- Admin
Page 6 of 100 • 1 ... 5, 6, 7 ... 53 ... 100