Kanie Mansion
2 posters
Page 61 of 100 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 80 ... 100
Re: Kanie Mansion
La câte a luat e normal ca Lolo să fie așa. Argintiul se uită la ea și vede că e mai ruptă ca el așa că o lasă în pace. Kaneki se duce după miros și ajunge la bucătărie. Neața dragă
Fata întoarce capul către el și zâmbește. Bună dimineața. ii urează calm. Pune și omleta in doua farfurii și le așează pe masa. E una dintre diminețile bune în care e harnică, dar nu se va întâmpla la fel mereu.
Dede- Admin
Fata se pune și ea sa mănânce și se gândește. Mh.. Nu știu exact. Ai vreo propunere?
Dede- Admin
Am putea merge la un festival. și face o propunere obișnuită după care mănâncă și el
E vreunul curând? întreabă curioasa. Bea din suc și încearcă sa găsească deja în cap o ținută potrivita.
Dede- Admin
Am auzit de câteva. E un festival de muzică în aer liber undeva inafara orașului. îi descria după cele auzite și el
Bine. Mergem. răspunde calm. De ce sa nu se distreze?
Dede- Admin
Kaneki e mulțumit de răspuns și termină masa și își spală farfuria. Bine că nu au școală azi, sunt și ei mai liniștiți.
Dacă tot e la chiuveta, ii da și farfuria ei sa o spele. Ca sa se obișnuiască și el sa facă curat pentru când o sa fie singur în Detroit. Seara asta e?
Dede- Admin
Page 61 of 100 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 80 ... 100