Kanie Mansion
2 posters
Page 69 of 100 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100
Re: Kanie Mansion
Misiunile din mercenar sunt mai complicate și am nevoie de pauze. Nu știu ce m-ar ajuta locul ăsta. E un oraș de mărime medie. După un timp e monoton. și după aruncă și el la cos.
Mare păcat. zice încet, mai mult pentru ea, apoi chicoteste.
Dede- Admin
Ai luat o decizie legat de ea și grupul tău toxic? întreabă repede înainte sa apuce el sa plece.
Dede- Admin
Ce grup toxic? și se strâmbă. Eu ies la distracție și normal că o chem și pe ea. Ca să nu mai zică că fac ceva pe ascuns.
Adică grupul tău de drogate. Dar înțeleg ca nu vrei sa o ajuți. Ce-i faci după absolvire? O păstrezi și când ai misiuni o duci la hotelurile din orașele respective? Tonul ei e puțin schimbat și clar deranjat de situație.
Dede- Admin
Dacă ea vrea să plece are cale liberă dacă asta își dorește. De e ceva simplu o scot și pe ea la plimbare să vadă lumea. și iar aprinde o țigară, că tot povestesc.
Nu prea știu ce decizie logica ia ea dacă e mereu fumata sau mahmura. și isi da ochii peste cap. Dacă Lolo nu pleacă, ea nu se poate băga pe Damian.
Dede- Admin
Nu ies în fiecare zi. O las mai moale să nu mai are starea aia. Știu că îi face rău. și eliberează un fum in aer.
Și dacă Lolo decide sa rămână cu el.. A pierdut tot. Prin urmare, sfatul lui Shirley trebuie folosit mai repede decât se aștepta. Se pune în fața lui și îl ia ușor de mana care ținea țigara ca să o lase în jos. Ești liber seara asta, nu? îl întreabă încet uitându-se in ochii lui apoi la buzele lui.
Dede- Admin
Page 69 of 100 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100