Kanie Mansion
2 posters
Page 8 of 100 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 54 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ai adormit în baie. Credeam că nu vrei să stai cu mine. zice simplu și trage mai tare din țigară.
Parca i s-a luat o piatra de pe inima când aude ca a făcut doar atât și a fost cuminte (no sex). Ah, nu are legătură. Scuze. Probabil aburii m-au adormit. Voiam sa ma relaxez. se scuza și chicoteste. Ești tu un afemeiat incurabil, dar nu am o problema sa dormim in același pat cat timp nu întreci măsura. și acum îl înțeapă puțin.
Dede- Admin
Dacă eram așa te execitam în pat. Erai goală și la mâna mea. și acum o înțeapă el, au început dimineața bine.
Eee. Ești cu cine îți permite. Eu te aruncam pe balcon când ma trezeam. răspunde la fel de tupeist, apoi expira fum către el.
Dede- Admin
Da! zice repede și pune mâinile pe umerii lui ca să mențină o distanță. Ai destule pizde la cheremul tău. Nu îți forța norocul cu mine.
Dede- Admin
Nu te înțeleg. Când te las singură și mă distrez nu e bine. Când las totul la o parte și vreau să stau cu tine iar nu e bine. și se pune pe șezlong supărăcios.
Prima varianta nu e bine.. Mi-e greu sa am încredere în tine. murmura încet. Sa presupunem ca mâine ma despart de Kaneki și el pleacă din oraș. Dacă vreau sa fim împreună, renunti complet, imediat, la restul fetelor și promiți ca sub nici o forma nu o sa mai ai tangente cu ele? continua pe un ton neutru, apoi îl privește serios și trage din țigara.
Dede- Admin
Lolo pleacă. Și nu îmi e greu să le șterg memoria fetelor ălora ca să nu mai mă caute dacă avem vreo relație. și el nu dă neapărat o promisiune ci o rezolvare mai eficientă.
Nu îți e greu.. Dar ai face-o? Nu se da bătută. Ai putea avea o relație serioasă? Întrebările astea o macină de mult timp pe fata.
Dede- Admin
Page 8 of 100 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 54 ... 100