Kanie Mansion
2 posters
Page 79 of 100 • 1 ... 41 ... 78, 79, 80 ... 89 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ai dormit chiar puțin la ce obosită ai fost. și o mângâie pe păr de drag. Te-ai relaxat?
Ii era frica sa nu plece de lângă ea, ca altfel dormea mai mult. Da. răspunde scurt și zâmbește când o mângâie. Tu nu ești obosit? Nu ai dormit de mult. de dureri musculare nu îl întreabă, ca știe ca are antrenament.
Dede- Admin
Nu am simțit nevoia. Am stat și săptămâni fără somn. Sunt bine. și chicotește. Picioarele ce îți fac?
Binișor. Nu e grav, doar ca mușchii și oasele care au stat mai mult întinse ma dor puțin. Pana mâine ar trebui sa treacă. și se apropie de el sa îl sărute pe buze. Sânii și sfarcurile il apasă puțin pe piept. Aveai niște afaceri azi, nu? Sa ma pregătesc?
Dede- Admin
Da. Deschid un magazin de electronice și mă întâlnesc cu niște chinezi. O să vorbesc pe limba lor, deci o să te plictisești. Poți să nu vii dacă nu te simți ok. și o sărută și el. Ii place de ea așa, dar sunt pe pauză până revine ea.
Nu. Vin și eu. Exista vrăji ca să înțelegi limbile străine. răspunde repede și hotărât. După se da cu grija jos din pat și ia lenjeria intima și teleporteaza o rochie formala gri plus niște pantofi.
Dede- Admin
Dacă chiar vrei să vii, ok. și ridică din umeri. Astfel se ridică și își pune pe el un costum clasic negru cu cămașă albă și cravată neagră iar părul îl întinde pe spate, să aibă o imagine aranjată și el.
Își aranjează și ea parul și îl prinde cu o clama într-o parte. Dupa câteva momente e gata. Ne teleportam sau? îl întreabă și îl ia de mana.
Dede- Admin
Mergem cu mașina. Ne va lua cineva de la un hotel unde mă întâlnesc cu ei. și își ia telefonul in buzunar și o strânge de mână și el.
Ea n-are nimic împotriva și fac asa. Urca în mașină și, pe drum, se uita la el si îl ia de braț. Îmi amintește de "vremurile bune". zice ușor melancolica și chicoteste.
Dede- Admin
Page 79 of 100 • 1 ... 41 ... 78, 79, 80 ... 89 ... 100