Kanie Mansion
2 posters
Page 89 of 100 • 1 ... 46 ... 88, 89, 90 ... 94 ... 100
Re: Kanie Mansion
Kaneki bănuiește ceva, dar o crede pe Raven că o știe ca pe o fată bună. Bine. Nicio problemă.
Fata îl ia de mana și zâmbește. Se gândea și ea ca el o sa bănuiască ceva, dar spera sa ii treacă. Mai stau la vorba cam o ora, apoi pleacă din cafenea. Ne vedem mâine la școală. ii zice și îl saruta scurt pe buze.
Dede- Admin
Ok, ne vedem mâine. și ii face cu mâna la plecare. În paralel Damian plănuia să vorbească și el cu Lolo pașnic, așa că o întreabă dacă vrea să se plimbe cu el în parc.
Raven merge și ea acasă și nu are decât sa spere ca și Damian se tine de plan. Se pregătește de somn acum. Lolo ajunsese acasă de vreo doua ore, își făcuse dus, mâncase.. Era mai bine azi căci a avut timp sa își revină zilele astea, după petrecerea avuta ultima oara. Vede mesajul și accepta. În 30 de minute se întâlnesc în parcul central. Uite-l si pe cel dispărut pentru doua zile. face o mica gluma.
Dede- Admin
Afacerile mele se fac incognito. și chicotește și el. Ce ai mai făcut cât am lipsit? o întreabă direct, să nu piardă mult timpul
Nu prea multe.. Nu m-am simțit deloc bine după petrecerile alea și am stat mult in casa sa îmi revin. Le-am zis alor mei ca am febra musculară ca să nu intre la bănuieli legate de starea mea. și ridica din umeri. Încep sa se plimbe împreună.
Dede- Admin
Iar tu ai putea suporta acest stil de viață? o întreba simplu cât timp își aprinde țigarea.
Mh...Nu cred. Nu aş vrea să mai vin la petrecerile alea. Eu sunt chiar împotriva drogurilor. zice sincer. Se gândise şi ea bine zilele astea.
Dede- Admin
Atunci mai bine după absolvire te muți în orașul acela de care îmi ziceai.. Nu vreau să îți fac rău, dar nici să îmi schimb viața. ii spune și el sincer, să se despartă pașnic și ei.
Fata scoate un ''hmpf'' scurt. Şi tu o să rămâi cu petrecerile tale destrăbălate? Ce rezolvi cu ele?
Dede- Admin
Page 89 of 100 • 1 ... 46 ... 88, 89, 90 ... 94 ... 100