Kanie Mansion
2 posters
Page 85 of 100 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100
Re: Kanie Mansion
O friptură.. cu salată şi un vin demi-dulce. propune vazand meniul şi dupa se uita si la el.
Dede- Admin
Ne trebuie energie pentru următoarele runde. Îmi iau la fel. și ia telefonul și face comanda.
Fata chicoteste si se întinde pe spate. Bănuiesc ca vrei sa ma obișnuiești cu nopțile de genul, nu? Și cu cracii depărtați.
Dede- Admin
Dacă se poate de ce nu? Cu tine mă simt cel mai bine. Avem o conexiune specială. și stă în fund, se așteaptă în orice moment să le vină masa.
Aww. Uite ma ca știe și el sa o laude și alinte. Știam asta de când eram mici. ii spune și se uita la el. Asta o puteau confirma și adulții și Hope, care le știu viitorul. Hăhă. Se acoperă cu pătura pentru cazul în care vine comanda.
Dede- Admin
Când majordomul bate la ușă își ia un halat la el și aduce tava cu mâncare, pahare și vin. Damian este ceva mai atent cu ea că merită movalia.
Fata se ridica în fund și își pune o perna la spate. Mersi. Pofta mare. ii urează, apoi începe sa mănânce, ca avea nevoie.
Dede- Admin
Nici ea nu zice nimic. Ba chiar era prinsa in gândul acela de căsătorie. E foarte curioasa de viitor și spera sa fie totul bine. După ce termina, lasă farfuria înapoi pe tava și bea din vin. Mi-ar plăcea sa mai merg cu tine în misiuni de mercenar după ce ne căsătorim.
Dede- Admin
Page 85 of 100 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100