Kanie Mansion
2 posters
Page 86 of 100 • 1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100
Re: Kanie Mansion
Mă bucur să aud asta. Misiunile cu tine sunt mereu mai interesante. și ii zâmbește larg, că apreciază aproprierea lor.
Fata chicoteste si termina vinul. A fost interesanta piramida aia. Sper sa nu mai dam de asa ceva, totuși. și lasă paharul pe masa, apoi se apropie de el și îl sărută pe obraz.
Dede- Admin
Fata își da ochii peste cap in mod ironic și rade. O sa încerc sa fiu mai serioasa și curajoasa.
Dede- Admin
Damian o pune pe ea deasupra și ii mângâie fundul. După toată discuția asta mi-a venit pofta să te călăresc, te țin picioarele pentru încă o noapte albă? ii spune suav la ureche.
Încercăm și aflăm. ii răspunde apoi îl baga în ea. Doar ca în poziția asta, eu te călăresc pe tine. și chicoteste.
Dede- Admin
Fata nu mai răspunde prin vorbe, ci prin fapte. Începe sa se miște și uite asa au încă o noapte alba în care o fac în diferite poziții. Raven a dormit în ultimele 2 nopți doar 2 ore deci acum chiar avea nevoie de somn și îl trage și pe argintiu lângă ea. Ne odihnim măcar pana la prânz. ii spune și îl baga cu capul la pieptul ei. Ca trebuie și el sa doarmă!
Dede- Admin
El chicotește, dar nu neagă că e nevoie de somn. Așa că nu comentează și adoarme la pieptul ei.
Cei doi dorm deci in pace pana pe la ora 12. Hotelul avea check-out la ora 13 deci mai era puțin timp la dispoziție sa plece. Fac un dus, mănâncă și pleacă cu mașina spre orașul natal. A fost frumos.
Dede- Admin
Page 86 of 100 • 1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100