Kanie Mansion
2 posters
Page 88 of 100 • 1 ... 45 ... 87, 88, 89 ... 94 ... 100
Re: Kanie Mansion
Adevărat, brunetul devenea sceptic cu lipsa ei. Dar nu bănuiește de Damian. Bună, ne vedem diseară în oraș? ii dădea un mesaj pe telefon.
Da. La cafeneaua mea la 21.30. ii răspunde simplu. Aștepta să îl revadă, dar nu mai voia sa fie asa apropiata de el pentru ca mai era puțin și pentru ca a luat o decizie cu Damian și de data asta chiar avea încredere. Când se apropie ora, merge sa se pregătească singura.
Dede- Admin
Kaneki e de acord și se pregătește. Își ia hainele de oraș și ajunge cu 10 minute înainte că așa e frumos.
Ea întârzie cu două minute, dar e bai. Intră în cafenea şi zâmbeşte când îl vede pe băiat.
Dede- Admin
Bună, cum au fost zilele tale? întreba politicos, că nu a mai văzut-o de ceva timp.
Înainte de toate, se și îmbrățișează, ca asa e frumos. După ia loc la masa. Ieri am avut un antrenament special și azi am stat cu familia. Scuze ca n-am zis nimic. și isi comanda un ceai.
Dede- Admin
Înțeleg. Tu mereu ai pus în primul plan antrenantele, nimic nou până aici. și își comandă o cafea și el.
Tu ce ai făcut? întreabă pașnic. Vin și băuturile între timp.
Dede- Admin
Antrenament, studiat și am stat de vorbă cu cei din consiliu. răspunde puțin sec, nu a avut prea multe treburi zilele astea.
Poate mergem mâine la film. Seara asta sunt obosită şi i-am promis lui Hope că dormim împreună. îi zice, ultima parte fiind o minciună, dar e cea mai sigură cale să evite sexul.
Dede- Admin
Page 88 of 100 • 1 ... 45 ... 87, 88, 89 ... 94 ... 100