Kanie Mansion
2 posters
Page 90 of 100 • 1 ... 46 ... 89, 90, 91 ... 95 ... 100
Re: Kanie Mansion
Încerc să o las mai moale cu ele. Dar asta durează. Eu nu pot să mă mut din oraș că afacerile mele abia ce au inflorit. Iar eu nu vreau să te stric. și trage un fum.
Înţeleg.. şi răsuflă scurt. Oricum noi doi nu cred că eram făcuţi să avem ceva serios şi de lungă durată. continuă sincer. Îl place pe Damian, dar mai sus de stadiul de ''plăcut'' nu crede că ei doi pot ajunge.
Dede- Admin
Ce zici să facem ce vrei tu până pleci? Poate nu putem să avem o relație de lungă durată, dar pot măcar să încerc să ai amintiri plăcute cu mine până să pleci. și îi zâmbește și o ia de mână. Măcar atât să facă pt ea.
Fata zâmbeşte. Dacă nu vii la mine mirosind a alcool sau droguri, bine. şi îl ia de mâna liberă care nu ţinea ţigara. Până la urmă, şi el a ajutat-o mult cu banii din videoclipuri + cariera pe care urmează să o aibă.
Dede- Admin
Ce zici de o excursie într-o insulă din Spania? Sau preferi altundeva? și o apropie de el, să se mai relaxeze unul cu altul pt o ultima dată.
Mmm. Vrei sa ma duci în Tenerife? întreabă apropiindu-se de el lent. Îl tine de braț si lasă capul pe umărul lui. Mi-ar plăcea.
Dede- Admin
Super. Mă bucur că îți place. și o ține de mână, o respectă mult pe Lolo de face gesturile astea.
Și ea apreciază. Ar fi putut lejer sa rămână cu el și sa ii asigure el totul.. Doar ca Lolo e crescuta sa fie mai serioasă și independenta, chiar dacă se fute pe bani. Mai stau ei ce mai stau și pleacă acasă, urmând ca ziua următoare sa își facă bagajele pentru insula exotica.
Dede- Admin
Iar Damian vine cu avionul lui să o ia, ca să fie mai plăcută călătoria. O sună să vină în fața locului unde locuiește când e gata că el a sosit.
Lolo nu a mai mers cu el cu avionul și e surprinsa plăcut. Vine cu un geamantan și cu o geanta de mana mica și urca. Nu știu dacă mi-ai zis vreodată de avionul tău. E frumos. ii zice și se așează lângă el.
Dede- Admin
Page 90 of 100 • 1 ... 46 ... 89, 90, 91 ... 95 ... 100