Kanie Mansion
2 posters
Page 96 of 100 • 1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Eu n-am uitat ce am vorbit atunci. și o privește. Dacă vrei putem locuii împreună de azi.
Fata zâmbește și se uita la reflexia lunii în apa. Ma gândeam... Ce-ar fi dacă ne-am muta la cabană? E un mediu bun și pentru animalele tale și seamănă mult cu casa din visul meu. Ne-am deconecta și de la viața de aici și ne-am putea concentra pe viata noastră și misiuni.
Dede- Admin
O sa ma obișnuiesc. Tind sa cred ca acolo o sa fie un început bun pentru noi. și îl ia de braț cu drag.
Dede- Admin
Da, pentru noi va fii foarte bun locul acela. Acum să nu îți pară rău că pleci din casa părintească pentru mine. și da, trebuia să ii zică și asta.
Vor înțelege. Dacă rămân aici prea mult, voi fi lovita de amintiri și nu e bine. ii explica. Se pare totuși ca ea niciodată nu are îndeajuns timp pentru familie. Hai sa ne mutam peste doua zile. Asa apuc sa le zic și alor mei, sa las cafeneaua in regula, sa dau apartamentul meu în chirie și ai și tu timp sa îmi cumperi un inel de logodnă. Dăă, bate apropouri bine fata.
Dede- Admin
Rochie alba, logic! Doar ca pe aia o aleg eu după ce vad inelul. Nu e bine ca mirele sa vadă rochia sau mireasa. și deja e ușor visătoare.
Dede- Admin
Și când va venii vremea copiilor, ce nume îți plac? spune visător și el, ce frumoși sunt ei doi.
Oh, asta da chestie complicata... și cască puțin ochii, apoi lasă capul pe umărul lui. Băiețelul din vis trebuie sa aibă un nume special. O sa ma mai gândesc. și se gândește acum ca I s-ar potrivi numele de Eden, fiind și in memoria tatălui ei, dar așteaptă sa ii mai vina alte idei.
Dede- Admin
Page 96 of 100 • 1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100