Kanie Mansion
2 posters
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100
Re: Kanie Mansion
Am înțeles. Să pun capcane egiptene sau ce e prin liceu? și prin egiptene se referă la ce au văzut ei la piramidă. Hotoman copilul ăsta.
Raven aproape că se îneacă cu cafeaua când aude de capcane egiptene. Lasă repede cana pe masă şi tuşeşte. După ce îşi revine, răsuflă lung. Cele din liceu sunt prea uşoare. Cele din egipt sunt prea grele. Fă ceva 70% din liceu, 30% egiptene. Fără lavă. îi răspunde încercând să rămână serioasă, deşi ultima propoziţie e evidentă pentru ei doi..
Dede- Admin
Noroc că nu se prinde Kaneki. Damian in schimb chicotește și își notează pe telefon procentele alea. Deci facem capcane după cum ne duce capul, ok.
Da. Ideea e să faceţi multe. Nu mă decid încă dacă să fie ultimii 4 sau ultimii 2 în pădure. Voi ce ziceţi? şi îşi revine la normal. Pune coatele pe masă şi ridică paharul de cafea să bea iar.
Dede- Admin
Ultimii doi, ar duce lupta mai personală. își dă Kaneki părerea.În patru competiția e mai interesantă. și bea Damian din cafeaua lui.
Deci decizia rămâne la Kim. Lui Raven îi vine să râdă. Trebuia să mă aştept că o să aibă păreri diferite. îşi zice şi întoarce privirea la fata de lângă ea. Am putea cu primii patru.. Şi dacă tot spuneai de un traseu, putem pune la anumite puncte cheie 4 obiecte pe care trebuie să le colecteze pentru a se putea lupta pentru clopoţel. Un concurent poate lua un obiect sau două. Astfel, după primele două puncte cheie, lupta rămâne doar între ultimii doi cei mai buni şi rapizi. Dacă le dai voie, sigur o să ia două obiecte din 4 ca să nu le rămână şi celorlalţi. Al doilea care ajunge la punctul cheie mai găseşte doar două obiecte şi sigur le ia pe ambele. Aşa, automat, ultimii doi, cei mai lenţi, nu mai au ce obiecte să ia şi sunt eliminaţi automat. Eu mă pot ocupa de supravegherea lor. Raven se uită impresionată la ea şi apoi la băieţi. Obiecţii? E ca o cale de mijloc pentru răspunsurile voastre.
Dede- Admin
Nimic de obiectat. spune pe scurt. Da, e o idee super. Felicitări Kim. și e el cel optimist.
Avem mult de lucru. zice de parcă s-ar plânge, dar pe interior e fericită de colaborarea lor pentru a oferi un spectacol şi pentru a munci cu adevărat pentru titlul de preşedinte.
Dede- Admin
Damian ajută mai mult pentru că simțea că e nevoie și de el. Așa nu e prea interesat de concurs sau de persoane. Hai să mergem atunci.
La 23 am zis. E important să nu ne vadă nimeni. Până atunci, eu mă duc până la apartament. Ne vedem la şcoală deseară.le spune. Termină cafeaua şi lasă cana jos. Kim termină şi ea şi e prima care pleacă după ce le face cu mâna.
Dede- Admin
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100