Kanie Mansion
2 posters
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100
Re: Kanie Mansion
Raven dormea adânc în camera de oaspeți. Era obosita, tulburata și chiar ii prindea bine somnul asta.
Dede- Admin
Damian astfel se hotărăște să își facă micul dejun pana când se trezește Raven. Astfel, argintiul este cu animalele în bucătărie .
Se trezește și Raven când aude putina gălăgie. Se întinde leneș și se uita la tavan. Știa ca o sa fie întrebata de Damian, dar asta e.. Își asuma. Se ridica și merge la baie scurt ca să se aranjeze.
Dede- Admin
S-a gândit la mai multe motive, dar o va întreba pe parcurs. Damian e cu gândul la ce s-a întâmplat de e Raven așa. Așa că își aprinde o țigară.
In 10 minute ajute și movalia in bucătărie. Se uita la băiat și nu simte nici o energie negativa, asa ca e și ea calma. Neața. spune simplu.
Dede- Admin
Cum ești? și ii pune micul dejun la masă, pașnic. Nu o va lua la multe întrebări totuși
Binișor. Tu? apoi se pune la masa și ii mulțumește pentru mâncare.
Dede- Admin
Sunt ok. răspunde neutru și mănâncă liniștit. După un timp, argintiul sparge gheața .Te-am supărat cu ceva?
Raven se uita la el, nu tocmai surprinsa ca întreabă, dar zâmbește și își lungește mana peste masa ca să îl ia de mana. Cum sa ma superi? Totul e în regulă. răspunde blând.
Dede- Admin
Pare că îmi ascunzi ceva și nu știu ce. ii răspunde neutru, dar o ia și el de mână.
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100