Kanie Mansion
2 posters
Page 9 of 100 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 54 ... 100
Re: Kanie Mansion
Lui Hope îi apar aripile de înger în spate şi se ridică în aer. Ne vedem peste două zile, la ultima probă. Să aveţi grijă de voi. spune politicos acum, că nu mai stau să-şi ia la revedere când ajung în oraş. Mâinile lui Raven sunt înconjurate de două bule negre care o ridică în aer. Ăsta era felul ei de a zbura.
Dede- Admin
Atât Damian cât și Kaneki zbor clasic. Bakugo nu poate zbura, așa că îl ține în aer Ragnar cu nisipul lui. Cele două grupuri se separă iar Kaneki pleacă în drumul lui după ce își ia la revedere de la colegii lui
Fiecare ajunge acasă mai devreme sau mai târziu. Animalele sunt fericite când îşi văd stăpânii înapoi şi Raven le îmbrăţişează pe toate cu drag. Hai să vă dăm de mâncare. le spune mai liniştită acum că a ajuns acasă.
Dede- Admin
Animalele dau din coadă fericite si stau cu Raven. Damian le zâmbește și se duce după mâncarea lor. Ce familie fericită
Raven duce animalele in casa și le pune de mâncat și băut. După se întinde în aer și casca. Mergem în dormitor? îl întreabă pe Damian și se apropie de el.
Dede- Admin
Damian o tine de mana si o privește cu drag. Sigur. Ne trebuie odihna. și o sărută pe buze scurt și merge cu ea. Ce mai zi...
E mai greu decât ce făceam la liceu, dar e şi normal. Şi tipul cu care ne-am bătut e mai puternic decât răufăcătorii din misiunile de la liceu. se plânge puţin. Dar înainte de a merge în dormitor, îl trage în baie să îşi facă un duş, că era nevoie după traiul în junglă. Îl sărută cu drag pe buze şi îl ajută să se dezbrace.
Dede- Admin
Argintiu o dezbracă și el. Intră în cadă și o spală pe spate cu un burete. Să sperăm că ne vom descurca... Akame mi-a scris că în zilele astea două libere mă va recupera și antrena
Eu una mă bucur că eşti bine. Aproape că îmi făceam griji pentru tine când am văzut că nu te mai trezeşti. zice sincer. Se întoarce apoi la el şi îl sărută iar, cu drag, după îi spală cu grijă pe umeri şi îi dă cu duşul pe cap, că erau de praf şi murdărie peste tot.
Dede- Admin
Și eu eram îngrijorat cât timp dormeam de ce faci... și o spală și el. Bine că suntem intregi totuși.
Page 9 of 100 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 54 ... 100