Kanie Mansion
2 posters
Page 10 of 100 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100
Re: Kanie Mansion
Îţi făceai griji pentru mine în vis, dragule? îl întreabă uşor curios şi chicoteşte.
Dede- Admin
Da..Mă gândeam să nu pățești ceva. răspunde sincer si ii zâmbește. Multumesc că ai avut grijă de mine.
N-ai pentru ce. răspunde simplu şi începe să se şamponeze, să elimine toată murdăria. Deci vrei să-mi spui că tu erai conştient când erai leşinat? Gândeai logic? zice apoi, încă curioasă de subiect.
Dede- Admin
Uhm. Nu am fost complet constient, dar am putut să îți simt prezența. Am simtit pericolul ca să zic așa. si o spală și el la fel.
Ciudată reacţie. Nu i se părea normal, dar asta e, ce să faci.. După vreo 10 minute termină baia şi ies împreună în halate. Şi animalele mâncaseră şi acum se împrăştiaseră prin casă. Ne mai uităm la film? întreabă cuminţel. Deja vin câţiva căţei după ei în dormitor.
Dede- Admin
Hai. și ies să se usuce. Își pun halate pe ei iar în camera ii întâmpină animalele. Cum sa nu le iubești?
Cei doi se pun în pat şi animalele sar şi ele grijuliu pe ei şi pe lângă ei. Raven ia doi căţei să-i smotocească oţâră şi să-i iubească, apoi pune capul pe umărul lui Damian. Te-ai gândit vreodată că viaţa noastră e prea perfectă ca să fie adevărată? întreabă brusc.
Dede- Admin
Totul are un preț. Posibil ca pacea de acum să se transforme intr-un război într-un viitor. și ia si el un cățel să îl mângâie , explica ce crede el. De fel e o fire echilibrată.
Raven inspiră şi expiră foarte lung. Bine că animalele noastre au puteri, că nu aş rezista să ştiu că mor. Măcar să fugă. În Alaska de exemplu ar fi destul de în siguranţă şi ar rezista. şi se uită la ele cu mult drag, ca şi cum voia ca ele să ţină minte asta şi, dacă e nevoie, să ştie unde să se ascundă de pericol. Mi-e somn. Dar dacă vrei, tu poţi să te uiţi la film. zice după ca să schimbe subiectul. Oricum îşi dorea de mult să doarmă.
Dede- Admin
Sigur. Îl țin cu sonorul scăzut și luminozitatea mică. și o sărută pe frunte. Se invelesc amândoi și o strânge în brațe, aveau nevoie.
Page 10 of 100 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100