Kanie Mansion
2 posters
Page 35 of 100 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fiecare cu parcursul lui. Mergem acasă Raven dupăia? o întreabă simplu când termină de mâncat și el.
Da.. Îl ducem pe Ragnar și mergem înapoi la părinții mei? ca dacă tot sunt invitați de Eden.. Încearcă sa se trezească puțin ca nu mai are mult de indurat pana ajunge în pat.
Dede- Admin
Desigur. Haide să mergem. si astfel dupa câteva minute toti se duc în mașină și pleacă împreună.
Pe drum, pe Raven o mănâncă puțin limba și îl întreabă pe Ragnar privindu-l în oglinda retrovizoare : Pare ca merge bine cu Hope. A fost foarte drăguț ca i-ai adus flori și ciocolata azi. Sper ca nu a fost în semn de scuze ca ai făcut ceva.
Dede- Admin
Păi nu ne-am certat. I-am luat flori că am crezut că sunt drăguțe. spune un adevăr incomplet. Că nu s-au certat.
Raven nu insista pe subiect ca e prea obosită. Înțeleg. Sper sa va meargă bine. și lasă capul sprijinit de spătarul scaunului, ca o leneșă.
Dede- Admin
Astfel gasca se duce la familia lui Eden si Julietta. Hope cu Mikasa si-au terminat antrenamentul lor de ingeri si erau in pauza si ei.
Hope bea niște apa ca să se hidrateze și sta pe o banca în curtea casei ca să se odihnească. Raven iese din mașină și vorbește cu Damian. Eu ma duc direct la somn. Tu mai ramai?
Dede- Admin
Nu simt nevoia de somn. Asa ca mai stau de vorba cu cei de aici, cred. raspunde si isi aprinde o tigara.
Bine. Doar sa nu distrugeți ceva tu cu Mikael
zice simplu si merge la etaj in fosta ei camera de când era mica și locuia cu ai ei.
zice simplu si merge la etaj in fosta ei camera de când era mica și locuia cu ai ei.
Dede- Admin
Page 35 of 100 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100