Kanie Mansion
2 posters
Page 67 of 100 • 1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 83 ... 100
Re: Kanie Mansion
Vrei sa stam impreuna pana atunci? ii zambeste pasnic si o tine de mana, ca macar sa mai stea pana sa plece.
Pai da. De asta am venit. răspunde și ea simplu. Sora mea e la părinți și nu e nimeni altcineva cu care as vrea sa stau acum.
Dede- Admin
Ragnar intelege situatia, asa ca merge cu Hope in spatele casei unde nu era nimeni, doar o gradina mare cu o banca. O sa imi lipsesti sa stii. si o strange de mana si se uita la ea, acum fiind singuri pot fii mai dragalasi.
Ajunsi acolo, stau singuri pe banca și pot vorbi pe o tonalitate normala. Si tu mie. spune fata care se uita în ochiii lui Ragnar. Te voi putea veghea din Rai, asta dacă nu ți se pare ciudat sau nepotrivit. continua ușor stângaci.
Dede- Admin
Vreau să îți simt prezenta. Asa ca lucrul asta e bun. ii zâmbește și se uita la ea și o sărută dragostos pe buze
Fata ii răspunde și ea la sărut și e fericita. Se lasă mai spre el, dar nu avansează mai mult situația ca să nu se excite cei doi iar și sa face ceva greșit. Asa ca după sărut lasă capul pe umărul lui și se uita la gradina.
Dede- Admin
Cand te intorci, poate plecam amandoi intr-o vacanta. Am nevoie de timp doar cu tine. spune simplu fiind usor in miraj si o strange de mana pe Hope.
Mi-ar face placere. spune cu zâmbetul pe buze. Ziceau și părinții tăi de o vacanta cu ei. Păcat ca nu știu când ma întorc.
Dede- Admin
Da.Sper ca e ceva scurt si sa te intorci repede. si o strange de mana. Cel putin putem vorbii cat avem timp liber amandoi.
Si dacă nu avem timp, pot sa îți vin în vis. iar acum parca își imaginează și ea tot felul de scenarii și soluții.
Dede- Admin
Page 67 of 100 • 1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 83 ... 100