Kanie Mansion
2 posters
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100
Re: Kanie Mansion
Mikael se uita normal si se mai relaxeaza.Da, ai dreptate. si e mai relaxat. Pana la urma lumea asta nu e asa de rea. si intre timp, Kaneki se retrage din arena.
Corect! și acum toți așteaptă următoarea lupta, cea a lui Akame. Cecilia o sa fie foarte atenta ca soțul ei sa nu raneasca adversarul.
Dede- Admin
Urmeaza Akame , a promis ca nu va folosii puteri ori abilitati supraumane, dar tot e expert in artele martiale si nu o va lasa usor cu asta. Tot un tip mare e, dar e intr-o costumatie de sumo. Se uita amandoi unul la altu si incep sa se bata. Brunetul e cel care ataca primul, dar luptatorul sumo nu se misca, semn ca de provocare.
Cecilia se gândește sa fie amuzanta și sa îl motiveze pe Akame asa ca atunci când Akame e oarecum cu fața spre locul în care stătea ea, trage cu un deget de decolteu și își musca buza inferioara. Akamee. ii transmite în gând pe o voce sexy ca să se uite la ea în realitate. Doar ca după câteva secunde, acel sumo face cumva și se pune între viziunea lui Akame și Cecilia.
Dede- Admin
Brunetul cand o aude se motiveaza instant. Imi intrerupi privelistea. zice urat si il ridica cu bratele si il arunca afara din arena, facand pe campionul excitat ce e.
Cecilia chicoteste și îl aplaudă, apoi trage cu ochiul și la Mikael. Sper ca nu a fost prea evident ce am făcut. ii zice in șoaptă, sa nu audă restul oamenilor din jurul lor.
Dede- Admin
Nu e ca si cum nu a fost eficient. si rade. Din punct al trupului inteleg de ce foloseste metoda asta. iar Akame se retrage.
Deci și dacă se vedea, nu cred ca se plângea nimeni. apoi scoate limba jucăuș. Își aranjează hainele și se ridica în picioare. Ma duc sa îmi răsplătesc soțul pentru victorie, cu o prăjitură.si ii face cu ochiul apoi pleacă. Se gândește ca ii va stârni interesul asa.
Dede- Admin
De urmarit nu o urmareste fizic, dar o va spiona cu magia. Chicoteste dupa ce vorbeste ea si o lasa sa plece. Akame bea niste apa si simtea ca vine bruneta.
Ce repede ai terminat, dragă. ii spune când ajunge la el. Ma termini și pe mine repede? spune direct în șoaptă.
Dede- Admin
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100