Kanie Mansion
2 posters
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100
Re: Kanie Mansion
Vai, asta ar fi tare! și țopăie imediat ce aude. Dar ai răbdare să terminăm și noi astea, că nu le-am luat degeaba. și se întinde pe șezlong.
Dede- Admin
Kaneki își ia o ciocolată și suc , se uită la soare. Ii prinde bine ziua asta mai relaxată. Doar că deși e fericit cu Estelle, e conștient că dacă se întâmplă ceva va trebui să fugă repede. Mă bucur că îți place ideea.
Iar după câteva momente, fata îşi începe planul. Cum a fost ieri după ce ai plecat la bătaie? Am auzit la ştiri că nu a durat prea mult.
Dede- Admin
Raven a fost răpită de Levi iar adulții nu ne zic nimic. Doar că mă forțează că eu și idiotul de Damian să lucrăm împreună. și se plânge urâcios.
Oh, damn. Ai avut o zi naşpa. şi face şi ea pe serioasa. Şi e greu cu Damian? întreabă apoi.
Dede- Admin
Ca persoană pentru mine e dificil. În schimb în antrenamente ne înțelegem neutru ca să zic așa. Luăm amândoi în serios treaba asta. și își ia niște dulciuri.
Bănuiesc că lipsa lui Raven ar trebui să vă motiveze, nu? Levi a venit cam în forţă. iar ea după ce termină de băut, se pune pe burtă ca să o mai prindă nişte soare pe piele.
Dede- Admin
Având în vedere că atât eu și el am conviețuit cu ea la timpul nostru, e ceva normal să facem un compromis ca să fie bine. răspunde neutru. Vrei cremă?
Ai fost împreună cu ea? îl întreabă in timp ce întoarce privirea spre el. Și da, ma poți da tu cu putina crema pe spate. zice ca să îl mai cicaleasca dacă tot a fost amabil.
Dede- Admin
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100