Kanie Mansion
2 posters
Page 3 of 100 • 1, 2, 3, 4 ... 51 ... 100
Re: Kanie Mansion
Oh, atunci se înțelege. și face o mica pauza în vorbire. De ce v-ați despărțit?
Dede- Admin
Eu m-am mutat în alt oraș după ce am terminat liceul și ea a vrut să rămână în orașul natal. răspunde neutru.
Fata se lasă moale ca să fie masata și închide ochii. Deci sunteți în termeni ok. Mai ales ca te-ai întors acum. Asta e bine.
Dede- Admin
Ea și-a găsit pe altcineva, eu ma concentrez doar pe treaba mea și cam asta a fost. și întinde crema pe spate.
Adică pe Damian. și chicoteste. Bănuiesc ca te-a deranjat. Eu as fi fost supărată in locul tău.
Dede- Admin
Pe ea am fost. Dar am înțeles că are pretenții de la viață și că are nevoie de cineva cu potențial ca să ii fie un partener bun în toate domeniile. Il urăsc pe omul ăla. Dar nu pot să zic că e inutil sau prost. și când termină cu spatele ridică palmele. A cam terminat. Nu a tras ochiul la fund.
Când simte ca a terminat, se ridica în fund, cu fața la el. Asta ar trebui sa te motiveze sa devii și tu mai bun. Cat de bun poți. Nu o sa fiți iar împreună, dar te dezvolți pentru tine însuți.
Dede- Admin
Asta încerc. Mă antrenez cât de tare pot ca să capăt putere și experienta. și se pune pe șezlongul lui. La o adică, din cauza asta am și ales ca în viață să fac treaba asta. Că e interesant și nu e monoton.
Ea se pune înapoi pe burta și lasă capul peste brațe. Corect. Ce poate fi mai mișto decât viata cu super-puteri? și după replica asta ia un biscuite.
Dede- Admin
Page 3 of 100 • 1, 2, 3, 4 ... 51 ... 100