Kanie Mansion
2 posters
Page 24 of 100 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 62 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nu. Am făcut însă diferite cursuri, de makeup, fotografiere, cursuri de promovare online, alimentare sănătoasă, toate pentru îmbunătățirea mea. Nu are rost sa îmi bat capul la școală când meseria asta nu o sa moara niciodată. spune cu o mica mândrie. După ce vindeca rana aia urata de pe piept, își pune o mana acolo și cu cealaltă îl vindeca de vânătăi pe brațe. Dar tu? Cred ca te combinasei cu Raven când am plecat eu. Nu ar fi geloasa sa afle ca încă te uiți la mine?
Dede- Admin
Geloasa da. Dar stau doar cât să te văd îmbrăcată și să îți mai trimit un cadou ocazional din donații. Că doar cine crezi că ti-ar trimite anonim banii de mașina aia de care ai zis că ti-o dorești de valentines day? și chicoteste puțin, ca înșelat nu se poate numii asta.
Hmm, ești ca un fel de sugar daddy secret. apoi râde. Termina cu vraja și se ridica de pe el. Uite ca seara asta universul a vrut sa ma revanșez fata de tine și te-a adus aici. Universul sau Shirley cum ii place sa i se zică. Poti sa mergi sa faci o baie ca totuși ești cam prăfuit. Îți fac ceva de mâncare între timp?
Dede- Admin
Apreciez, mersi. și e mai binedispus și se duce la baie să facă un dus. Akame se uită cu Shirley. De erau banii familiei îl luam la bătaie. Dar nu am ce să comentez aici că e pe banii lui de mai mulți ani. zise argintia
Important e ca încă o place deci nu o sa o refuze. spune bruneta mulțumită. Între timp, Lolo e puțin rușinata de situație ca îl păcălește și ca urmează sa îl seducă, asa ca își ia un pahar de vin rosu și bea cât își face el baie, gândindu-se ce și cum sa facă.
Dede- Admin
Damian se spala și cât era în dus, își amintește de Lolo dezbrăcată când făceau sex în baie și ii se întărește. Fuck.
Doar ca spre dezamăgirea lui, Lolo nu intra peste el în baie ca ii face o salata sa mănânce, ca nu a zis nu când l-a întrebat dacă vrea ceva.
Dede- Admin
Astfel argintiul își terminat dusul și ia cel mai larg halat ca să ascundă problema. Iese din baie și merge la bucătărie de parcă nu are intaratura la el.
Fata făcuse doua porții de salata pentru amândoi și le pune pe insulă, apoi se așează pe unul dintre scaunele de bar avute acolo. Ia zi, ce era cartea aia pe care o aveai în brațe când ai căzut? începe conversația.
Dede- Admin
Era una dintre cărțile cu vrăji ale lui Raven. Cred ca voiau sa ii cunoască mai bine puterile. și mănâncă după.
Page 24 of 100 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 62 ... 100