Kanie Mansion
2 posters
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100
Re: Kanie Mansion
Înțeleg. Mereu ai fost grijuliu și protectiv. ii spune și începe sa mănânce. Deci va merge bine relația.
Dede- Admin
Lolo observa asta repede și pune o mana peste a lui și îl privește atent. Ce s-a întâmplat? Am zis ceva greșit?
Dede- Admin
Nu ai zis ceva rău. Doar ca Raven a fost rapita din vina mea și ma apasă asta. se descarca emoțional, dar într-un mod normal
Fata sta puțin pe gânduri și după oftează. Pari foarte stresat. Cred ca nici nu te odihnești cum trebuie in ultima vreme. și se ridica în picioare.
Dede- Admin
Damian nu răspunde pentru că are dreptate. De ceva timp argintiul doarme mereu în gardă și nu e total odihnit. Mersi pentru masă și că m-ai ajutat. Cred că mă duc acasă să mai ma antrenez. Te las să îți faci munca ta. și se ridica și el în picioare
Lolo pune imediat Palma pe pieptul lui ca să nu plece. Lasă-mă sa te răsplătesc pentru toate donațiile alea și sa te ajut sa te destresezi. ii zice blând apoi își da bluza jos în fața lui și rămâne în sânii dezgoliti complet.
Dede- Admin
Cum Damian are in general o slabiciune pentru Lolo iar sanii ei mari sunt in fata lui, halatul efectiv e degeaba ca penisul lui se intarata mai tare si iese. Cum s-a dezvoltat peste tot, si acolo jos e mult mai matur decat era inainte. Damian ofteaza scurt, dar stie ca are nevoie si de asta. Vezi ca jucariile tale sunt micute pe langa mine, mai ales acum.
Nici o problema. Avem toată seara la dispoziție dacă vrei. și acum ca el o lasă, îl ia în brațe și îl sărută pe buze.
Dede- Admin
Ei, de lasat o lasa oricum, doar ca ii place sa adauge putina drama. Argintiul isi vara limba in gura ei ca sa se joace. Intre timp, o palma ii maseaza un san ca sa o excite si pe ea iar cu a doua ii pune palma peste penisul lui.
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100