Kanie Mansion
2 posters
Page 42 of 100 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 71 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da, cu excepția vieții duble a lui Estelle pe care o ține ascunsă... Oricum, după ce băiatul își dă drumul, ea se ridică în fund și înghite tot. Stă puțin să se liniștească și se ridică din pat. Hai să facem baie și să ne punem la somn.
Dede- Admin
Bine. raspunde scurt si o ia de mana ca sa se duca la dus. In camera cealalta, Damian le-a epuizat pe fete si le-a lasat sa doarma. In acelasi timp se odihneste si el.
Estelle umple cada cu apă și spumă și se bagă amândoi acolo, încă într-un mod romantic. Fata stă în brațele lui liniștită. Ești un băiat așa bun, Kaneki. zice după câteva minute în care se cufundase în gânduri legate de ce a văzut în familia bruneților și de trecutul lui Kaneki.
Dede- Admin
Daca te referi la politicos, respectuos si eventual la sex da, sunt un om bun. Dar am si eu pacatele mele... ii raspunde sincer cat timp o tine in brate. Kaneki e constient ca a luat pana acum cateva vieti si totusi, nu ii pare rau. E constient ca rivalitatea lui cu Damian poate sa fie periculoasa la un moment dat.
Toți avem păcate. și se joacă lent cu mâinile în spumă. După parcă o trece frigul și își revine la realitate. Sorry, suntem obosiți, hai să terminăm aici. Iar în maxim 10 minute cei doi sunt făcuți baie și în halate. Se pun în pat și Estelle îl sărută pe Kaneki apoi îi pune capul la pieptul ei. Noapte bună.
Dede- Admin
Kaneki adoarme cat timp o tine in brate. Astfel trece o ora si toata lumea e la somn. Doar ca se intampla ceva, Damian se trezeste brusc si simte nevoia sa iasa afara, asa ca merge pe acoperis ca sa isi calmeze gandurile.
Estelle de fapt nu adormise, pentru că era măcinată de gânduri și de conversația cu tatăl ei în care îi zicea că trebuie să aleagă o parte. Coincidența face ca nici ea sa nu mai poată sta în cameră. Lasă în locul ei o clonă și iese pe balcon să fumeze o țigară, doar că înainte să o aprindă, îl simte pe Damian mai sus și se teleportează acolo, încă în halat și cu țigările în mână.
Dede- Admin
Damian simte ca e cineva asa ca se intoarce, vede ca e Estelle. Se uita la ea dar mai ales la ochi. Se pare că nu sunt singurul ce nu are somn...
Ma așteptam să fii obosit după ce mi-ai futut toate prietenele. zice sec și se apropie de el. Se așează jos dar la o distanta de el și își aprinde țigara.
Dede- Admin
Meh. Sunt ele frumoase dar nu se simte la fel. si isi aprinde o tigara. Oricum, nu sunt singurul care ascunde ceva față de partener.. zice calm.
Page 42 of 100 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 71 ... 100