Kanie Mansion
2 posters
Page 71 of 100 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 85 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cand simte ca degetele lui intra, se panichează puțin și mana libera o pune peste a lui. Ragnar.. zice și excitata dar și îngrijorată.
Dede- Admin
Brunetul se oprește și își ridică capul de la pieptul ei. Da? spune excitat și se uită la ea.
Well, fata nu știe exact ce și cum sa zică, asa ca din gura ei iese doar un: Ai grija. și in momentul ala își duce și a doua mana la penisul lui sa îl maseze.
Dede- Admin
În momentul ăla Ragnar era pe cale să intre în ea. Doar că Akame oprește timpul și ii îmbracă instant. Astfel o lasă pe Shirley să vorbească cu Hope.
Shirley se teleporteaza acolo și Hope vede toată faza. Se ridica în fund lângă Ragnar și se uita la ele doua. Pe bune? Chiar voiai sa faci asta? Fetița oftează și se uita în jos, acoperindu-si sânii cu bratele. Mhm.... Când i-am zis sa aibă grija nu ma refeream ca poate sa intre... Dar oarecum nici nu m-ar fi deranjat sa se întâmple asta. spune sincer ce gândește. Nu e corect ca alții pot face asta și eu nu. Bruneta ii da hainele înapoi și zice calm: Asta e riscul de a fi un înger exemplar și pur.
Dede- Admin
Ragnar se uită la Hope, după la adulți. Tsk, zic cei mai păcătoși pământeni. De ce nu are dreptul Hope la liberul arbitru? zice răutăcios și ofticat. Asta ii e datoria. Dacă nu ascultă de cei de sus ea va deveni o persoană normală fără puteri. Poate îți convine de cum arată ea acum, dar nu știu cât de mult ti-ar place ca peste 60 de ani tu să fii la fel iar ea o persoană îmbătrânită zice clar și răspicat
Fata se uită în jos şi cade pe gânduri cu hainele în braţe, neîmbrăcată încă. Shirley observă şi îi face semn lui Ragnar să se ridice. Hai că se termină masa. Am găsit noi între timp ce să le dăm animalelor.
Dede- Admin
Ragnar îmbrăcat se ridică și se uită la Hope cum e îngândurată. Akame ii zice să se ducă ca Hope să apuce să se îmbrace. Oftează și cum nu are de ales pleacă. Astfel doar fetele rămân
Asta nu o să dea bine la îngeri. Vampirul care ia puritatea unui înger. şi oftează. Dar Hope se încruntă şi se ridică. Prostii! Nimic de pe Pământ nu dă bine la ei! şi totuşi începe să se îmbrace la loc.
Dede- Admin
Înțeleg că il iubești și ai și hormoni care să vrea asta că ești tânără, dar ai răbdare până când îngerii il vor accepta pe Ragnar... încearcă să fie rațională, dar e greu în situația asta.
Page 71 of 100 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 85 ... 100