Kanie Mansion
2 posters
Page 55 of 100 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100
Re: Kanie Mansion
Lolo nu e bună pe combat dar măcar are forță de la antrenamente așa că fuge de el și trage cu pistolul, în timp ce Estelle se teleportează direct în spatele lui Damian, la o distanță mare de el și trage din spate.
Dede- Admin
Damian le simte mișcarea picioarelor și când aude trăgaciul, sare în copacul de lângă el. A fost aproape. după aterizează lângă Estelle. Și cum nu e frumos să dai într-o fată cu pumnii și picioarele, împrumută stilul de luptă al lui Eden. Care? Cel în care se folosește de palme pentru a lovii punctele vitale fără să lase cicatrici, gen Neji din Naruto kinda. La învățat cât a stat cu el și Akame, dar nu e stilul lui. Totuși, pentru antrenamente e numai bun. Kaneki trage cu ochiul, dar nu prea mult că stă în gardă de pumnii lui Akame.
Estelle însă îşi permite să îl lovească cum vrea, yey. Barează loviturile la plămâni şi inimă ca să nu cadă cumva şi după se teleportează departe ca să ia o mică pauză. Credeam că îl ajutăm pe el să se antreneze, nu şi pe noi. Nu îmi pot arăta puterile aici cu ei toţi. se gândeşte scurt apoi schimbă tactica. Era vorba ca ele să tragă şi el să evite aşa că îşi face mai multe clone care se împrăştie în împrejurimi şi stau aproape nemişcate. Brusc, una trage de câteva ori spre Damian, celelalte fiind pregătite să tragă şi ele în viitorul apropiat.
Dede- Admin
Damian nu are de ales decât să stea în gardă și să încaseze gloanțele în spate, abdomen și picioare. Pieptul și fața sunt apărate de brațele lui. Totuși el nu are voie să folosească puteri, dar poate să riposteze cu corpul lui doar. Fuge iar și atacă momentan doar clonele ca să scape de ele. Nu te abține Lolo. Sunt gloanțe din cauciuc și plastic. Folosește imaginația ta ca să mă imobilizezi și să mă împuști. Ai destule plante la dispoziție. o încurajează și pe ea, dar îi dă un hint și lui Estelle ce să facă.
N-are rost să te luăm mai tare până nu descoperi cum să te aperi la spate. îi zice simplu și merge să îl oprească înainte să distrugă toate clonele, că încă mai are nevoie de ele. Îl prinde de păr și îl aruncă în aer, apoi clonele fug în alte locații. Lolo însă, dacă ei doi tot își dau atâta silința, face și ea cum a zis Damian. Când băiatul e în aer, sub el mai mulți copaci își cresc crengile și le unesc ca pe o plasă pe care să cadă el în siguranță, doar că deasupra lui apar clonele lui Estelle și Lolo care trag în el. Puteai să îl lași să cadă pe pământ, nu să îl ajuți. Dar bănuiesc că fute bine dacă nu vrei să fie rupt până diseară. îi zice în gând, oarecum neprietenos dar amuzant. Dacă rămâne impotent că îl împuști tu între picioare, nu eu o să fiu marea ta dușmană apropo. zice și ea pe măsură.
Dede- Admin
Damian simte clonele si memorează locația fiecărei împușcături. Ia repede două crengi ascuțite și sare din nou în aer. Dar de data asta le aruncă ca să scape de două clone. Fiind mai serios acum, o prinde pe Estelle de gleză și o aruncă în trunchiul copacului că a memorat locul de unde a auzit vocea ei de mai devreme. Cred că am o idee cum să mă apăr și la spate. își face un plan în avans.
Estelle se lovește de copac și se freacă puțin la cap. Se vede că îți e frică de Raven la cum vorbești. Cred că aveai alte planuri când ai venit pe insulă și ți le-a cam spulberat. zice ea în continuare în gând. Dorea să îl pedepsească pe Damian că e curvar și pe Lolo că știe că el e curvar și tot stă cu el, ceea ce e ca o încurajare pentru el că e ok ce face. Vai dar unde se afla mama dreptății. Vezi-ți de ale tale și lasă în pace chestiile care te depășesc. îi răspunde și ea după ce îl prinde pe Damian de gât cu o creangă, că oarecum discuția cu Estelle o supăra pe interior și nu mai era nici ea drăguță cu argintiul. Îl strânge de gât, timp în care clonele rămase trag în Damian de la spate, că știau că aia e zona lui slabă.
Dede- Admin
Damian repede rupe creanga cu palmele și se lasă în genunchi ca să scape de gloanțe. Sare pe spate și prinde clonele de păr și le dă cap în cap ca să scape de ele. Bine că nu știe ce vorbesc fetele că altfel o lua și el mai personal. Momentan aștepată pentru că fetele nu vorbesc cu voce tare și nici nu se mișcă ca să își dea seama unde sunt. Că da, nici să le caute după energie nu are voie. Doar pe simțurile de bază.
Estelle nu se ridica de acolo ca să nu facă zgomot dar țintește cu grija pistolul spre Damian și trage de câteva ori, apoi fuge din locul ala ca să nu vina după ea. Apropo, ce vezi la Kaneki? Nici o fata nu a mai fost vreodată interesata de el de la Raven. Și vad ca nici nu îl ajuți sa se dezvolte, ci tu îl ții între cracii tai numa. ataca și Lolo ca doar nu e o timidă și prostuță. Estelle se incrunta și se uita la ea. E foarte protectiva cu Kaneki în felul ei propriu. Cu nivelul ala de energie al tău mi-ar fi și rușine sa comentez. Dacă suflu spre tine te zbor imediat pe videochatul de care ții. Lolo face din copaci și ierburi o cușca în care îl prinde pe Damian ca să nu poată ieși pe nici unde și trage spre el.
Dede- Admin
Acum ori niciodată. și își așează picioarele unul în altul și își întinde brațele și spatele. Akame recunoaște postura , îl vedea pe Eden la vârsta lui Damian. Argintiul se învârte atât de repede încât se formează rafale de vânt în jurul lui în forma unei sfere protectoare. Astfel iarba și lemnul se rup iar gloanțele nu îl mai lovesc în spate sau altundeva. Ia repede o creangă mai groasă și cu ea o lovește în burtă pe Estelle. Iar cu Lolo, se duce la ea și o lovește cu palmele. Oh. Îmi aduce aminte de prima luptă a lui Eden cu Julietta.Doar că el e curvar. comentează Izaya. Akame, ca un adevărat jerk, îi zice lui Kaneki. Să le ajuți pe fete că Damian e încălzit deja. Dar tot fără puteri mari, doar ceva asemănător ca ele. Nu vreau să distrugeți casa părinților. spune autoritar.
Page 55 of 100 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100