Kanie Mansion
2 posters
Page 56 of 100 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cele doua fete se opresc din cearta când vad mișcarea lui Damian. Și Cecilia e mandra de copilul ei. Fetele nu au decât sa aștepte sa se oprească tornadele, iar în timpul asta Estelle auzise ce zicea Akame și se uita după Kaneki.
Dede- Admin
Kaneki își ia avânt și sare la Damian să il lovească cu cotul. Argintiul simte în ultimul moment că ceva se îndreaptă spre el și se apără cu brațele. În timpul ăsta, cei doi băieți își împart pumni și picioare. Kaneki îl tine ocupat cu asta ca să aibă fetele distanță față de el și să îl împuște liniștite.
Își schimba și ele locația și trag iar în Damian.
Dede- Admin
Povestea asta mai tine 30 de minute. A încasat gloanțe dar și-a aparat zonele vitale. Akame le oferă o pauză. Argintiul a obosit puțin și simte nevoia să facă un duș.
Lolo merge la Damian sa ii desfacă eșarfa de la ochi și sa vorbească, în timp ce Estelle își aprinde o țigară. Se uita scurt la ei doi apoi se așează pe o banca și sta cu Kaneki. Cum ți se pare boxul?
Dede- Admin
Sincer? Nu e genul meu. E mai complicat decât pare. și se uită la Estelle când ii vorbește. Damian cu Lolo stau în altă parte.
Dar chiar ar fi folositor. Eu zic sa profiți de antrenamentele astea. spune ca o iubita preocupata, ca prietenul ei sa nu fie un slab.
Dede- Admin
Chiar ajută? Nu cred că o să am nevoie de asta. se plânge brunetul puțin și stă acolo liniștit
Da. Sunt multe metode prin care puterile cuiva pot fi anulate. Dacă ţi se întâmplă, ce faci? spune rațional. Spre deosebire de Raven, Estelle vrea să insiste discret ca el să învețe cât mai multe și să fie cât mai puternic, chiar dacă tot se simte protectivă.
Dede- Admin
Înțeleg ce zici. și mărmăie puțin. Bine. O să îmi dau mai mult silința mâine cu Akame-san. Are experiență și știe mai bine. și ridică din umeri. Adevărul e că Kaneki e ceva mai alintat, dar este conectat la realitate. Că tot vorbim de Akame-san, era cu Cecilia. Aș da liber copiilor în seara asta ca să mă fac și eu femeie. se alintă și el, nu are rușine sau ceva, dar e mai autoritar ca bărbat și vrea să păstreze imaginea asta în fața lor.
Page 56 of 100 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100