Kanie Mansion
2 posters
Page 64 of 100 • 1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 82 ... 100
Re: Kanie Mansion
Sferele lui sunt anulate de un scut negru care le înghite. A da? Vreau sa știu și eu cine a fost de acord sa ți-o tragi cu Lolo pe la spatele meu. și îl prinde de picior cu un bici cu țepi și îl arunca într-un perete. Nu e bine ce se întâmplă! Papa! spune Hope care se întoarce cu fața la el. Ii era frica pentru amândoi și pentru sarcină. În timpul ăsta, Cecilia se simte oribil ca a venit cu ideea asta. Du-te și fă-ți bagajele, Lolo. zice insensibil. Rozalia era lângă adulți și oarecum I se pare prea rapida toată treaba. Nu ar trebui sa mergem acolo? Sau măcar sa îl așteptăm pe Damian?
Dede- Admin
Sincer nu credeam că o să îi dea drumul Levi...Dar da, mai bine te-am trimite repede în California. zice și argintia repede. Toți. răspunde răutăcios și Damian care zboară foarte repede printre umbrele ei, o prinde de gât și o aruncă pe podea. O să vin acolo când o să fie mai serioasă treaba. Acum doar se ceartă.
Ea își face o umbra in spate ca să atenueze lovitura. Atunci sa te duci dracu și tu și toată familia ta! și de acolo de jos face o gaura neagra care acționează ca un aspirator ce suge cu putere tot din jur. Se suprasolicita și ne pune pe toți în pericol. zice Shirley și se ridica în picioare. O ia pe Celia de mana și striga la baieti: Feriți-vă de tot ce zboară! Și ca tot zice asta, scaunele din arena, barile, zidurile încep sa se zguduie și sa iasă din temelii. Ea de fapt voia sa îl absoarbă pe Damian ca na, răzbunare. Lolo însă nu e convinsa. Știe ca sunt acolo. În condițiile astea poate sa vina oricând acolo și sa ma omoare. și acum simte și ea în ce belea s-a băgat.
Dede- Admin
Damian zboară repede până ajunge în aer. Asta este prea mult. strigă el. Își crește aura și își încarcă Kamehameha-ul ca să distrugă gaura neagră. Eden vede asta de la depărtare și plănuiește să zboare pe pământ. Lolo stai cu Cecilia. Mă duc eu. și se teleportează în fața locului. Damian oprește-te! îi strigă Akame care închide gaura neagră a lui Raven cu o sferă din antimaterie. După se aproprie de Raven. Raven, infidelitatea lui Damian e din vina noastră. L-am văzut cu toții deprimat și cu nervii la maxim încât am zis să stea cu cineva cât ești dispărută tu. Acum, vina lui e că a exagerat. și ridică din umeri.
Raven se ridică de pe jos şi se uită încruntat. Mersi că mi-ai zis, acum pot să vă iert pe toți. zice în scârbă, ironic. Nimeni nu s-a pus în locul meu, răpită, însărcinată și înșelată cu nu știu câte femei. Damian sper să mori! strigă partea de la final. Cecilia rămâne fără cuvinte și Shirley oftează. Ar fi prea insensibil dacă le-am șterge memoria tuturor legat de înșelatul lui Damian? Am făcut o greşeală şi ne-a scăpat de sub control grav. le zice celorlalți adulți în gând. Se cam joacă cu destinele și sentimentele oamenilor și na, nici asta nu e ok, dar bruneta momentan nu are altă soluție în cap. Sunt prea multe persoane care știu și trebuie să le-o ștergem tuturor altfel riscă să afle iar Raven. Estelle își aprinde o țigară. Ce păcat de ei.
Dede- Admin
Altă idee mai bună nu avem ca să fiu sinceră. Trebuie să acționăm rapid. Altfel sarcina ei riscă să se ducă dracu. zice și Akame. Damian aterizează și se uită la ea. Până când el și Raven au o durere mai mare de cap, e de la vraja pusă pe ei de când erau mici. Ce dracu...? și își pune mâna în păr. Se pare că nu suntem singurii care se uită după ei. Să acționăm acum. strigă Akame către vrăjitoare. Levi în schimb stă liniștit și mănâncă popcorn. Se pare că n-am nevoie să mă implic. Se distrug singuri.
Cecilia și Shirley se teleportează la Akame ca să poată să facă vraja înainte de toate. Ce au? Sunt zeii din ei sau vraja de când erau mici? le întreabă pe cele două confuză. Nu ştiu, dar nu avem timp de aflat. Dacă e vraja, o să îi facă ea să uite, dacă sunt zeii, o să îi întoarcă şi mai tare unul împotriva celuilalt şi o să fie prea târziu. şi îşi ia fiicele de mâini. Raven apucă să le vadă pe cele trei înainte să cadă în genunchi aplecată şi cu mâinile pe cap. Încep să respire greu şi să se încălzească tare de la durere. Cum opresc asta? Ahhh! spune de la durere.
Dede- Admin
M-am săturat să am ceva în cap. murmură Damian ce e în genunchi și el cu mâinile pe cap. Cele trei vrăjitoare fac astfel vraja încât persoanele din preajmă să uite de acțiunile făcute între Damian și Raven. Cu cât uită mai mult, cu atât durerea lui Damian și Raven dispare. Mda. Înțeleg că zeii le vor genele mai departe. Dar sunt dezgustat. comentează Eden. Că îngerii știu de povestea asta de mult, și sunt și imuni la vrăjile de genul. Totuși, o chestie de genul o aplică Eden pe Hope și Mikael ca să uite și ei că sunt prea mici.
Shirley se asigură că o teleportează pe Lolo cu lucrurile înapoi în California imediat după vrajă şi că totul în casa ei e normal, o vrăjeşte să renunţe la videochat şi să se apuce de o altă meserie, ca să nu se mai poată uita Damian la ea pe net, de asemenea lui Damian şi Lolo le şterge sentimentele de dragoste unul pentru celălalt şi rămân doar cele de prietenie, ca să termine odată pentru totdeauna cu asta. După toată joaca asta de-a zeița, e foarte obosită și secată de puteri. Uh, nici măcar nemuritorii experimentați nu se pot juca cu focul prea mult. zice obosită. Cecilia o ia de mână și o trimite acasă pe insulă, ea rămânând pe teren cu Akame. Mai rămâne Levi. spune încet. Raven simte și ea cum se calmează durerea și uită toate lucrurile urâte pe care le-a făcut Damian când ea era răpită și toată suferința. Era cu mâinile pe pământ și se uită împrejur, în timp ce răsuflă, apoi își amintește imediat de Bakugo. Shit. I-am promis că îl scot de acolo! iar acum că are acces la aproape toate puterile ei, face un portal ca să ajungă la Bakugo, bagă mâna în portal și îl scoate din univerul lui Levi, moment în care iese și pisica ce i-a ținut companie până acum. Huh, ce vrajă slabă era. Păcat că mă prinsese atunci pe nepregătite.
Dede- Admin
Îmi pare rău pentru Lolo puțin. Normal ea ar fii avut viața alături de Damian. Dar nu avem ce face. E aceeași situație ca a lui Kaneki de nu poate să stea cu Raven chiar dacă ei s-au plăcut. și respiră ușurată. Levi cum a uitat și el, când ii vede afară deschide un portal să ii ia înapoi. Damian cum a fost vrăjit mai puternic are efecte secundare mai lungi.
Page 64 of 100 • 1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 82 ... 100