Kanie Mansion
2 posters
Page 82 of 100 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100
Re: Kanie Mansion
Estelle sta cu iubitul ei și așteaptă sa vadă ce se întâmplă. Fetele cad de acord și ii cheamă pe copii în casa cea mare ca să le zică planul. Hope și Ragnar trebuie sa vina de la vampiri, iar Estelle e mulțumită de reacția lor și se ridica. Hai și noi.
Dede- Admin
Kaneki nu are de ales așa că se duce împreună cu verzuia și ajung toți. Astfel Akame le zice așa: O să zburăm toți într-o navă și ne ducem în baza lui Levi din antarctica. Damian va fii momeala pentru Levi și face echipă cu Kaneki. Hope, Ragnar , Bakugo voi vă ocupați de ajutoarele lui Levi și când terminați cu ei vă luptați toți împreună. după se uită la Estelle. De tine nu știu cât de mult vrei să participi. în schimb Kaneki e ofticat.Și dacă nu vreau ce pățesc?
Estelle își joaca rolul de membru al familiei. Va ajut cu tot dragul dacă e nevoie. Dar îmi e frica puțin ca nu sunt destul de puternica ca voi. Eu pot rămâne printre ultimii, dacă chiar e nevoie. zice politicos și face pe fata slabuta, apoi se întoarce la Kaneki. Însă mă bazez pe tine. E ocazia ta sa arăți cât de puternic ești. îl alinta și linguseste ca să îl convingă.
Dede- Admin
Bine atunci. Fie. și renunță la orgoliu ca să ajute. Bine atunci, în după amiaza asta mergem după ei. și acum totul e de acord.
Hope e foarte bucuroasa de veștile alea și se uita la Damian. In sfârșit. A venit momentul.
Dede- Admin
O scoatem de acolo azi. zise motivat. Pentru Raven și Kaneki se bagă cât și ceilalți. În schimb Levi o cheamă la el pe Estelle că are nevoie de ea.
Când vede mesajul, Estelle reacționează repede. Mai durează puțin pana atunci. Ma duc repede acasă la ai mei și revin. și le face cu mana și pleacă direct la Levi. Se simte mai bine ca i-a ajutat și pe cei buni. Shirley în timpul asta face un plan de atac și o schiță a bazei din antarctica ca să știe pe unde sa atace copiii.
Dede- Admin
Daca Damian e serios si vrea sa inceapa bine, Levi voia sa stie ce informatii a mai obtinut Estelle. Satenul ia in calcul si folosirea ei in viitorul plan.
Ai nevoie de mine? îl întreabă pe Levi când ajunge și își prinde parul în coadă și se schimba într-un costum negru pe piele.
Dede- Admin
Da. Data viitoare când mai avem o luptă am nevoie de tine. Singur nu pot face nimic.
Page 82 of 100 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100