Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 66 of 100 Previous  1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 83 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 66 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Wed Apr 28, 2021 12:49 am

Asta și aștepta! Hope se uita la părinții și fratele lui, apoi prin magie se echipează cu rochia de înger pe care nu o știau pana acum prietenii ei de pe pamant, și coboară imediat pe pământ cu aripile de înger. Levi Kanie. Ai încălcat regulile umanității folosind o asemenea vraja și o sa fii pedepsit se îngeri pentru asta. zice serios și orientează vârful sceptrului ei spre el. Hope a venit pentru noi! zice surprinsa.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Apr 28, 2021 12:56 am

Cum ăia au venit mai întâi normal că il atacă pe Damian și acum se apără de tot ce poate. Levi se uită la îngeraș dar nu ii pasă. Dorința lui de răzbunare e mai mare decât ceilalți. Să mă ajute cineva repede că nu știu cât mai rezist singur. și scuipă sânge acolo. Levi se concentrează doar pe menținerea și întărirea barierei că restul să se ocupe de el. Astfel Levi nu numai că il chinuie pe Damian, dar și consumă multă energie de la Raven
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Apr 28, 2021 1:04 am

Well, movalia simte ca se epuizează încetul cu încetul. Hope închide ochii, pune capul sceptrului pe bariera și spune niște vorbe în latina, ceea ce fac bariera sa se slăbească ca să intre îngerii. Nu o sparge de tot ca să nu îi elibereze pe răufăcători. Zilele tale sunt numărate, Levi. spune serios. Aripile de înger se fac niște aripi de oțel și sceptrul se face o sabie, iar pe sabie o înfige în pământ. Un scut de oțel vine între Damian și infractori și tot pământul se cutremura. Ridica o mana spre Levi și face o lumina orbitoare: Lumina purificatoare! iar din palma ei iese o raza foarte rapida ce îl lovește pe Levi in inima. Raven e conectata cu el și când lumina aia lovește corpul lui, magia ei neagra e diminuata și simte asta. Damian, Levi sacrifica puterea mea ca să se apere și ma slăbește. spune greoi în gând, ca e singura ei metoda de comunicare.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Apr 28, 2021 1:19 am

Damian când o aude știe că dacă moare Levi moare și Raven. Singura metodă e să il imobilizeze. Își ia una dintre pastilele ce il vindecă instant și apelează la singura lui tehnică care ii depășește limitele. Super Kaioken! iar trupul lui este încins la maxim ca la o febră severă,  inima ii bate la maxim iar venele lui sunt evidențiate și ele , pielea este inroșită de la căldură iar aura lui albă devine roșie ca focul. Cu o viteză uimitoare il omoară repede pe Joker iar cum toate puterile lui sunt amplificate la un nivel pe care nu îl poate obține de unul singur,  deschide portale în universurile ce aparțineau de restul. Levi vrea să se retragă, dar Damian il prinde repede de gât și il aruncă pe pământ.  Distruge toată bariera cu aura lui foarte întinsă și îl calcă de genunchi și de brațe ca să il imobilizeze. Dar cum bariera e gata, Chuuya pune ceilalți răufăcători să atace pe toată lumea. Roscatul știe că nu îl poate oprii pe Damian il situația asta, așa că pune presiune pe mușchii lui și așa extenuati cu o gravitație mărită cât să il încetinească puțin și il ia pe Levi repede de acolo și se retrage. Damian când simte asta își anulează tehnica imediat și cade în genunchi gâfâind și respirând foarte greu, cu febră. Nu mai are vlagă nici să zică ceva.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Apr 28, 2021 7:48 am

Aici intervin cei doi îngeri care se teleporteaza in fața lui Chuuya și Levi. Sora mea încă e la voi și o vreau înapoi! Hope il adoarme pe roscovan și Mikael îl capturează pe Levi și îl tine bine legat de magie alba. Apoi fata face în mâini o bila care se mărește si ii absoarbe pe toți cei rai inafara de Levi și Chuuya. Și ca tot veni vorba de oameni rai, Estelle se retrăsese de când i-a fost ștearsă memoria și acum ea și mama ei se uitau de acasă la luptă. CC era interesata pentru ca vedea iar îngeri, foștii ei camarazi.. Papa, ii teleportez de aici sau ii anihilez? îl întreabă mai întâi pe el.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Apr 28, 2021 12:09 pm

Levi în schimb se uită urât la îngeri cât timp Damian e vindecat de Akame. Trebuie să o scoatem pe Raven de acolo. Ii aducem în viață. și cât timp e încătușat,  își folosește anti magia ca să anuleze acest tip de sigiliu pe el și Chuuya și intră instant sub pământ printr-un portal făcut cu magia lui Raven. Damian vede când se eliberează Levi ,dar ajunge prea târziu. Bătrân nenorocit. se oftică Damian care caută energia lui Levi, dar e de negăsit
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Apr 28, 2021 2:05 pm

Nuuu! striga Hope care vede și ea la limita, pentru ca era concentrata pe sfera în care se afla ceilalți răufăcători. După ce Levi și Chuuya dispar, ea oftează lung și ofticos. Acum ca e liber tot, vine și Cecilia fără sa pună în pericol sarcina și pune mana peste a lui Hope iar toți răufăcătorii aia sunt teleportati in subsolul casei bruneților care e securizat de magie și sigilii. Papa, vezi ca ți-am adus niște jucării de torturat. ii spune in gand lui Izaya ca tot era acasă cu Shirley. Hope lasă mâinile jos după și se uita întristata la Damian. Îmi pare rău.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Apr 28, 2021 2:14 pm

Damian normal ca e ofticat la maxim acum. Ma duc sa il caut. Sigur este undeva pe planeta asta. zice morocanos. La care Akame pune mana pe umarul lui. Ai corpul extenuat. Mai bine te odihnesti si o cauti ziua urmatoare. ii zice rational. Damian, greseala noastra a fost ca am picat in jocul lui. Cel mai bine mergem toti deodata dupa el. il imbarbateaza si Ragnar care era intre Damian si Hope. Era bucuros ca o revede, dar nu e timpul de chestii amoroase. Bakugo nu zice nimic deocamdata. Am stat ceva timp acolo...Poate daca cineva umbla in capul meu isi va da seama unde e Levi. si acum toata lumea e cu ochii pe el.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Apr 28, 2021 3:19 pm

Da, am putea încerca. și ridica din umeri. Hope se uita la cei doi băieți și zâmbește când se îmbrățișează, dar păstrează distanta. Shirley vedea tot dintr-un glob și era cu Kaneki. Dacă găsesc ceva, vreau sa te duci și tu. Fără comentarii. spune serios. Terminaseră cu turneul și era vremea sa treacă la chestii serioase.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Apr 28, 2021 3:22 pm

Dar mama...Nu e lupta mea. mormaie Kaneki ce statea acolo. Adevarul e ca brunetul e cel mai lenes dintre toti chit ca are si el potential. Hope,Mikael, daca va permit parintii puteti sa stati cu noi ca sa o eliberam pe Raven cu totii. vorbeste argintia foarte dragut cu ei, ca stie ca sunt ingerasi. Adevarul e ca de la o chestie ca asta trebuie sa se odihneasca.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 66 of 100 Previous  1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 83 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics