Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 67 of 100 Previous  1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 83 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 67 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Wed Apr 28, 2021 10:44 pm

E lupta întregii familii. spune scurt și la obiect ca să termine subiectul. Hope zâmbește la Akame și se apropie discret de Ragnar iar când e lângă el, se oprește. Papa a spus ca Levi e o prioritate și ca trebuie oprit, asa ca o sa rămânem amândoi pana rezolvam problema. și in momentul ala își ia și forma de om înapoi. CC și Estelle care se uitaseră pana acum la îngeri, opresc filmarea ca era toată acțiunea gata. Estelle vede ca mama ei parca e cam preocupata de prezenta îngerilor puri aici, dar nu deschide subiectul.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Apr 28, 2021 10:50 pm

Damian isi cheama norul si se pune pe el. Ca sa nu mai foloseasca energie. Ma duc pe insula sa meditez. Vin cand e masa. si zboara repede. Mikael e si el om inapoi dar pentru el ii e indiferent. Atunci ne teleportam pe insula! si face Akame un sigiuliu care ii transporta pe toti. Kaneki in schimb se gandea la Estelle. Ca relatia lor nu e afectata schimbarea de amintiri. Poate doar la Estelle s-a schimbat ceva, ca nu mai are conflictul cu Damian ca inseala.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Apr 28, 2021 10:53 pm

Da, se poate spune ca acum Estelle nu mai e supărată pe Damian, dar cu Kaneki are aceleași amintiri, însă azi a preferat sa stea ascunsa ca să nu fie din greșeală prinsa între cele doua părți. Well, oricât le-ar fi plăcut sa stea, Celia cu Klaus pleacă înapoi la vampiri ca să ii spună și lui Jimin de cele întâmplate dar îl mai lasă pe Ragnar acolo dacă dorește.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Apr 28, 2021 10:58 pm

Ragnar si Bakugo, ca amandoi sunt vampiri. Amandoi simt ca pot sa fie utili cumva in situatia asta asa ca le zic adultilor ca raman. Damian era in casa lui singur ca sa mediteze afara pe nisip cu animalele langa el. Asa se gandea el ca poate sa se antreneze la vindecare cat si sa nu o ia razna ( fara femei ) Kaneki in schimb ii scrie lui Estelle cand se vor vedea in oras. Izaya incearca sa stranga informatii de la oamenii inchisi pe final Jimin asteapta ce s-a intamplat ca sa vada daca se implica sa nu. Iar Akame, ca tot e in rolul de fata, isi ia un sort de bucatarie si parul in coada ca sa ajute cu mancarea ca sunt multi!
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Apr 29, 2021 5:58 am

Lumea începe sa se facă comoda pe acolo. Cecilia e lipita de sora ei în bucătărie ca le sta foarte bine împreună iar Shirley care își mai recuperase vlaga venise la toți ceilalți. Ce frumos e sa va vad pe atâția aici cu același scop. și ii poftește în casa ei, în living. Înainte sa intre, Hope rămâne ultima și îl prinde de braț pe Ragnar. Hei. zice ușor sfios.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Apr 29, 2021 9:08 am

Astfel grupurile de adulți și copii își vorbesc. Ragnar se uită la ea și ii zâmbește cald. Hei. Cum te simți?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Apr 29, 2021 9:48 am

Bine per total, dar îmi pare rău că nu am recuperat-o pe Raven-chan. și răsuflă. Tu cum ești?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Apr 29, 2021 11:22 am

La fel ca tine. Mă gândeam că o să vii mai târziu. și se pune pe o canapea cu ea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Apr 29, 2021 11:41 am

Si eu.. Dar m-a trimis papa împotriva lui Levi. și se așează și ea. Dar ma bucur ca am venit.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Apr 29, 2021 10:39 pm

Ma bucur ca te-ai intors. Poate ramai cand se si linisteste situatia. si ii zambeste. Intre timp, avand in vedere ca sunt multi oameni, gemenele au facut clone ca sa faca mai repede mai multa mancare. Akame ii zice lui Damian sa vina asa ca argintiul vine in casa cu gasca de animalute!
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 67 of 100 Previous  1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 83 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics