Kanie Mansion
2 posters
Page 37 of 100 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100
Re: Kanie Mansion
Doar ca stilul sport de îmbrăcăminte ales de băieți nu se potrivea cu al majorității care erau în costume, motiv pentru care se observa ușor în peisaj. Doar ca Estelle era cu fetele la bar și vorbeau, deci nu au apucat sa vadă cine a intrat.
Dede- Admin
Kaneki observa asta si vorbeste cu Damian sa se schimbe repede in altceva. Damian e impotriva, dar cum Kaneki insista cedeaza. Astfel cei doi baieti se duc la baie si se...No, doar pun o vraja pe ei cat sa fie amandoi la costume negre identice. Fa si tu ce stii mai bine. Treci pe langa grupul lui Estelle si vezi de poti sa te dai la una. la care Damian. De ce as face asa ceva? Nu ziceai tu mai de mult ca sunt un degenerat? si ridica o spranceana. For fuck sake. Odata in viata asta am si eu nevoie de tine si faci nazuri. la care Damian isi da ochii peste cap. Bine, bine , o fac. intre timp Akame vede in globul de cristal si chicoteste.
Toate bune și frumoase în grupul fetelor, pana când una dintre ele, ca nu se putea altfel, îl observa pe Damian care era evident datorita culorii parului și semnelor de pe față. Hei, uitați-vă în stânga. le zice celorlalte și ii vad pe băieți. Nu s-a putut abține, nu? își zice Estelle in gand când îl recunoaște pe Kaneki. Totuși, ii plăcea de ei în costume. Brunetul e al meu. Cu celalalt faceți ce vreți.
Dede- Admin
Kaneki își comandă un vin de la bar. Damian se gândea cum să se bage băieții în seamă într-un mod ok. Astfel ii vine ideea de vals. Influențează un angajat prin magie să pună muzica lenta. Trage de Kaneki să o invite pe Estelle la dans. Vrei să dansezi? o întreabă pe Estelle politicos. Și Damian invita pe cineva, da nu contează
Fata zâmbește cu drag și îl ia de mana pe brunet, apoi se ridica de pe scaun. Cu tine bineînțeles. ii spune și se apropie de ringul de dans. Fetele ramase se uita la ei și deja ii shipuiesc. Numai mie mi se pare ca Estelle se uita cu interes la băiatul ăla? Între timp, alta comanda niște shoturi pentru toată lumea. Ce bine va sta în costume, deși nu e genul de eveniment la care va vedeam. ii spune lui Kaneki când dansau foarte apropiat.
Dede- Admin
Sunt simpatici amandoi. si Damian deja se gandea cum sa fie mai rautacios in sensul bun. Eram curios sa vad ce faci. Costumele le-am pus cand am ajuns aici ca nu banuiam ce e aici. si chicoteste scurt. Dar si tu esti foarte eleganta.
Își pune mâinile peste umerii lui și stau și mai apropiați acum. Nu ies în orice cluburi. Aici sunt numai oameni cu bani, realizați în viata.
Dede- Admin
Damian, ce la minte seamana cu Akame si Cecilia vede ca scena in sine e una romantinca si se gandea sa ii dea un impuls lui Kaneki. Se uita la celelalte cupuluri ce dansau si tu puterea minti un barbat care era langa el il impinge usor pe brunet cu spatele cat sa o ia pe Estelle in brate. Kaneki se prinde ca e de la argintiu, dar nu comenteaza. Si ti se pare tie ca eu nu as face parte din categoria asta? glumeste putin in timp ce se uita la ea. Sarut-o baaa! ii striga Damian in capul lui Kaneki.
Nu știu dacă îți plac neapărat petrecerile în care trebuie sa fii îmbrăcat la costum și elegant. răspunde in timp ce ridica din umeri puțin.
Dede- Admin
Kaneki simte cum ocazia asta poate sa ii aproprie si mai mult si ca celelalte cupluri s-au sarutat deja ca muzica si atmosfera e pe final. Si cum Damian a tot insistat... Vreau doar sa fiu unde esti si tu. Nu ma intereseaza altceva. si intr-un final o saruta. Hai ca a spart gheata...Papa, Mama, Shirley-san cred ca si voi stati la panda dupa ei, da? ii intreaba ca isi stie familia. Akame chicoteste de acasa si ii raspunde pozitiv.
Page 37 of 100 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100