Kanie Mansion
2 posters
Page 84 of 100 • 1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100
Re: Kanie Mansion
Totul merge bine deocamdată. Pana ce Hope da de camera comenzii și Estelle o vede. Nu a ajutat pe nimeni de acolo și acum risca ca identitatea ei sa fie descoperita, asa ca se transforma într-o fata cu par blond. Nici bine nu apuca sa se pregătească ca Hope sparge ușa când vede ca e blocata și o lovește pe Estelle cu ea.
Dede- Admin
Chuuya când vede că e în dezavantaj ii lasă pe băieți să conducă. Levi încă era în dubii dacă să vină sau nu. Doar că il pune pe Chuuya să obțină sângele lor. Astfel roscatul ii trebuie doar să iu zgârie puțin ca să obțină ce vrea. Când e gata și simte cum puterea lui crește, se deschide un portal sub pământ ce il absoarbe pe roscat. Ragnar cu Bakugo se luptă bine, doar că Levi ii absoarbe și pe ei. Băieții simt cum colegii lor au dispărut dintr-o dată și energia lui Levi a crescut brusc. Nici nu mai stau că cei doi distrug poarta și fug după șaten. Amândoi știu că trebuie să îl răpească pe Levi, nu să il distrugă.
Hope apuca sa vadă pe camere repede toată acțiunea și vrea sa scape de blonda ca să ajungă la întrerupătoare, doar ca și Estelle ripostează. Ii da un picior în burta lui Hope și după da sa fuga, doar ca Hope nu vrea sa lase martori în viata asa ca o prinde cu magia alba și o strânge. Ce ești? Trebuia sa te ardă magia de înger. zice autoritar și scoate un pistol cu amortizor sa o împuște în cap, doar ca Estelle rupe vraja și pe mana ei face aceeași magie alba care îndoaie pistolul. Un înger decazut. zice simplu. Nu e chiar adevărat, dar măcar e o variantă. Decăzut? Ok, deci trebuie sa fii eliminata obligatoriu. Voi nu ar trebui sa existați și sa aveți puteri cerești. și in mâinile ei ii apare sceptrul și face un atac frontal către ea.
Dede- Admin
Damian fuge repede până când simte energia lui Hope.Schimbare de plan. Levi ia răpit pe Ragnar și Bakugo, scapă de cine ai repede că mergem direct după Levi. ii zice în gând. Levi încearcă să il prindă și pe Kaneki, doar că el se ferește. Damian scapă de soldați până când ajung la Levi. Șatenul încerca să ii țină pe toți sub control. Levi! S-a terminat. iar Damian își face o sabie de lumină cu care să îl atace. Levi il parează. Nu mă fă să râd. Doar că fiind atent pe Damian, nu e atent cum Kaneki transformă umbra lui Levi într-o gheară ce il prinde de picior și il aruncă afară prin geam.
Hope abandonează planul ei de a stinge luminile și alarmele ca oricum era prea târziu și lasă lupta cu Estelle și fuge la Damian. Sceptrul lui Hope luminează puternic a magie pura și îl ataca din spate pe Levi. Rana pe care i-o face nici nu se mai regenerează pentru ca magia alba lupta cu impuritatea lui.
Dede- Admin
Levi simte asta asa ca se foloseste de Raven pentru a il regenera fortat. Nu are de ales si ia distanta de ei, extrage energia si pe Hope o ataca cu un dragon de gheata ca sa o tina de o parte. Kaneki se duce repede la Levi si il ataca cu ghearele. Damian, incarca un atac puternic cat timp il tin eu ocupat. ii zice Kaneki ce bareaza atacurile de vampir ale lui Levi si il tine din spate. Damian isi strange energia alba intr-o sfera si se teleporteaza in spatele lui Levi si elibereaza o raza uriasa de lumina ce il loveste instant. Kaneki s-a retras pana sa vina Damian. Lovit puternic de Hope si Damian, extrage energie de la vampiri ca sa se regenereze mai repede. Iar Chuuya ii da niste puteri noi. Kaneki simte asta si se face in ghoul. Il strapunge pe Levi cu cozile lui dar Levi elibereaza o raza ce trece prin plamani, simtea energia altcuiva. Damian il ataca pe Levi ca sa il elibereze pe Kaneki, doar ca satenul se teleporteaza din spate si e lovit de o sabie de energie care a fost cunoscuta. Suntem trei si nu reusim sa te batem.... murmura Kaneki ce scuipa sange. Dragule, ai uitat de cine sunt compus? Eu care am fost un talent ca si voi, Raven care e cea mai puternica vrajitoare de pe pamant, sa nu mai zic de vampirii aia doi care ma fac nemuritor cu abilitatea lor de regenerare. In plus, il am pe mutantul de Chuuya care imi face conexiune cu parintii lui Raven. zise clar. Dar energia de mai devreme...Era a lui Black. Avand in vedere ca o am pe Raven de ceva timp i-am invatat puterile si datorita lui Chuuya am acces si la Eden. V-am studiat foarte mult iar Black este tot un fel de tata al lui Raven. Cu puterile mele la maxim, plus Raven cu legatura ei de sange si vampirii ca puteri secundare. Asta pana cand ii asimilez de tot. la care Damian nu mai sta si se teleporteaza in fata lui Levi. Nenorocitule. si isi face clone fantome ce il inconjoara si il lovesc cu fulgere. Doar ca Levi e mai rezistent. V-am dat cerceii ăia magici pentru un motiv. Nu mai pierdeti vremea daca vreti sa va salvati prietenii. le zice Jimin morocanos in cap pentru ca la pierdut pe Bakugo a doua oara, dar si pe Ragnar. Damian se uita la Kaneki, dar brunetul da din cap ca nu. Asta pana cand ii prinde pe amandoi intr-o sfera ce le arde pielea si ii arunca destul de departe. Damian se ridica in picioare. E timpul.
Raven simte ca Levi se tot folosește de ea și intra într-o stare de meditare completa ca să atingă nucleul puterilor ei și sa îl sigileze, doar ca asta o sa dureze ceva și o sa fie treptat. Nu te poți regenera fără cap pe umeri! zice hotărât și când da cu sceptrul spre cer, un trăsnet puternic îl lovește pe Levi ca să îl amorteasca și sa folosește sabia ca să îi atace gatul.
Dede- Admin
Levi deși este amorțit, se transformă într-o hoardă de ciori ca să scape de Hope. Și că tot se folosește de ea, se concentrează iar aura lui devine mov ca să se apropie de potențialul ei. Astfel Levi deschide mai multe găuri negre către copii. Damian simte că cu cât trece timpul e in dezavantaj. Astfel Damian la putere maximă se duce în fața lui Levi și face un flash mare cât să nu vadă nimic , Kaneki ii taie repede bratele și picioarele. Mai încercăm să facem un final push. E momentul în care trebuie să atacăm toți trei. iar Damian își încarcă cel mai puternic atac în mâini, Kaneki pune palmele în față și face o sferă neagră cu multe fulgere.
Și Hope da cu sceptrul in pământ: fulgere vin din cer și lumina de jos, ca să nu scape nici cum, apoi în palma care nu tine sceptrul face un atac puternic de magie purificatoare pe care numai îngerii de rang înalt îl pot crea. E menit sa elimine tot ce atinge impur, ceea ce ar însemna cam anularea lui Levi complet.
Dede- Admin
Levi e lovit de toate părțile iar copii sunt jos.Simți ceva Damian? întreabă Kaneki. Damian pune două degete pe frunte și ii caută spiritul. Nu simt nimic...Doar ceva vag... după care nu mai simte nimic. E mort.
În schimb la ce nu se aștepta mulți, a rămas o celulă vie iar cu puterea vampirilor de a avea mai multe vieți, Levi revine mai puternic ca niciodată. Ii străpunge pe toți trei în puncte vitale și ii lovește cu o sferă întunecată ce explodează în jurul grupului. Damian o ia repede pe Hope ca să nu fie rănită și se ascund toți trei.Nenorocitul ăla și-a ascuns energia ca să il credem mort. la care Damian serios. Kaneki, trebuie să ii scoatem pe toți de acolo. Trebuie să devenim un singur războinic. la care Kaneki Cred că glumești. Și în plus, de unde știi că va funcționa? Îți cer o singură dată să lucrăm împreună. Nu e de joacă ,Kaneki. Raven poate să moară! Ai tot vorbit cât de mândru ești de neamul tău. În situația asta riscăm să ne pierdem prietenii, familia și oamenii pe care ii iubim! Altă soluție nu e. Kaneki este afectat de asta și se uită la Damian Dă-mi cercelul ăla acum. Ești cel mai tare, să știi. și ii aruncă cercelul. Levi ii aude și zboară spre ei. Se pune aici da? Da Kaneki. And one more thing,o să rămânem în forma aia mereu. ii zice ce Jimin le-a zis doar lor. Imbecilule, crezi ca asta e informație de uitat? și ambii au cerceii și se aprind. Mersi,Kaneki. iar trupurile lor devin un pattern alb și se unesc într-o singura entitate, ce generează o lumină puternică. Acesta dispare iar din doi băieți au devenit unul.Fuziune huh? Dacă sunt rezultatul dintre Damian și Kaneki...Eu o să fiu Kenya. și se uită la Hope
În schimb la ce nu se aștepta mulți, a rămas o celulă vie iar cu puterea vampirilor de a avea mai multe vieți, Levi revine mai puternic ca niciodată. Ii străpunge pe toți trei în puncte vitale și ii lovește cu o sferă întunecată ce explodează în jurul grupului. Damian o ia repede pe Hope ca să nu fie rănită și se ascund toți trei.Nenorocitul ăla și-a ascuns energia ca să il credem mort. la care Damian serios. Kaneki, trebuie să ii scoatem pe toți de acolo. Trebuie să devenim un singur războinic. la care Kaneki Cred că glumești. Și în plus, de unde știi că va funcționa? Îți cer o singură dată să lucrăm împreună. Nu e de joacă ,Kaneki. Raven poate să moară! Ai tot vorbit cât de mândru ești de neamul tău. În situația asta riscăm să ne pierdem prietenii, familia și oamenii pe care ii iubim! Altă soluție nu e. Kaneki este afectat de asta și se uită la Damian Dă-mi cercelul ăla acum. Ești cel mai tare, să știi. și ii aruncă cercelul. Levi ii aude și zboară spre ei. Se pune aici da? Da Kaneki. And one more thing,o să rămânem în forma aia mereu. ii zice ce Jimin le-a zis doar lor. Imbecilule, crezi ca asta e informație de uitat? și ambii au cerceii și se aprind. Mersi,Kaneki. iar trupurile lor devin un pattern alb și se unesc într-o singura entitate, ce generează o lumină puternică. Acesta dispare iar din doi băieți au devenit unul.Fuziune huh? Dacă sunt rezultatul dintre Damian și Kaneki...Eu o să fiu Kenya. și se uită la Hope
- Spoiler:
- Spoiler:
Page 84 of 100 • 1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100