Kanie Mansion
2 posters
Page 92 of 100 • 1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100
Re: Kanie Mansion
Mm, ma duc sa imi iau haine largi și urate ca să nu îți mai placa de mine. face scurt pe victima în timp ce da scroll. Ii plăcea sa fie provocatoare pentru Kaneki și sa o alinte când o vede asa.
Dede- Admin
Eu nu. Ma gândeam ca tu vrei. și se întoarce cu capul la el, zâmbind. Apuc și eu sa caut un apartament sau?
Dede- Admin
Kaneki chicotește și se pune lângă ea.Da, facem sex cât vrem după. și o sărută scurt pe buze și se uită pe bune acum.
Well ii place ca e și serios si cuminte. După vreo ora de cautat și comparat, cei doi au noroc și găsesc ceva frumos cu vedere la mare, la ultimul etaj, cu balcon și spațiu mare, ca să aibă loc, cu camere mari și aerisite și frumos mobilate. Nu era de mult pe piața și era mai scump decât prețul normal. Dar la ei nu era asta o problema. Shirley, ca o mama drăguță, ii trimite mulți bani pe card lui Kaneki ca nu știe cum o sa se descurce ei la început.
Dede- Admin
Ca familie de bogați este de înțeles. Când totul este gata, Kaneki o strânge de fund. Mai facem un ultim sex în țara asta? și o sărută pe gât.
Ea închide ochiii și lasă capul pe spate. Pai te refuz eu pe tine? zice încet.
Dede- Admin
Kaneki o tine pe Estelle deasupra lui si ii musca sfarcul, dupa il suge si o palmuieste pe fund. Umm. Ce zici sa imi faci un twerk si sa terminam cu un tit fuck? spune pofticios.
Ce zici sa nu mai programezi și sa vezi ce iese? spune și ea cu tupeu și se pune lângă el pe pat, pe burtă și cu fundul în sus, numai ca să nu fie cum voia el.
Dede- Admin
Lui Kaneki îi place că îl provoacă. Astfel revine în spatele ei și îi dă jos colanții, dar îi ține lenjeria. O mușcă ușor de fund și o sărută și îi face masaj la vaginul acoperit cu două degete. Dacă ea e dură, să fie și el.
Page 92 of 100 • 1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100