Kanie Mansion
2 posters
Page 89 of 100 • 1 ... 46 ... 88, 89, 90 ... 94 ... 100
Re: Kanie Mansion
In sfârșit sta și Raven liniștită și Damian nu mai da în depresie. Mda.. Am înțeles. spune simplu. Ii pune mana la tâmplă lui Kaneki și șterge toate amintirile perverse pe care le are de la Damian, rămânând doar ideea cum ca Damian e un pervers, dar nu și femeile goale. Hai mai întâi la tine acasă. Vreau sa fiu prezenta când le dai vestea părinților. continua pașnic de parca nu s-a întâmplat nimic, deși voia sa ajungă și la Damian ca să ii facă același lucru.
Dede- Admin
Bine, hai. si pleaca impreauna cu teleportarea ca sa nu mai piarda timpul. Adultii erau in sfarsit linistiti, dar se asteptau sa revina Kaneki. Poate ar trebui sa ii antrenez in plus si cu fuziunea aia. In caz de lipsim sa aiba acolo un as in maneca. se gandea Akame ca o adevarata dura ce e. Bine, ea e ca fata in perioada sarcinii Ceciliei ca sa nu aiba prea des impulsuri sexuale si nevoi, iar ca fete se descurca. Jimin era acasa cu vampirii si sunt si ei mai linistiti acum. Va trebui sa va iau tare si pe voi doi. Ca v-ați lăsat pe tânjeală și a trebuit sa îi învăț ceva important pe ăia doi ca să nu muriți acolo. murmură blondul.
Hope nu era cu Ragnar, ci era la casa bruneților, sa ii ajute cu una-doua. Acum nu deranjează cuplul proaspăt reîntâlnit, însă când o vede pe Estelle cu Kaneki, vine și ii saluta. Nu a apucat sa vadă ca blonda cu care se bătea era ea, dar Estelle tine minte momentul și încă simte nevoia sa ii vorbească despre asta. Dacă afla ca Damian e la film, se oprește. Mergi și împachetează și le spunem după. și îl lasă pe Kaneki și o ia de braț pe Hope ca o fata prietenoasa.
Dede- Admin
Astfel Kaneki se duce în camera lui și pune toate lucrurile lui într-un cub mic magic ca să nu le care. Damian ii simte, dar nu pleacă deloc de lângă Raven și animale. Adulții ii simt pe cei doi copii, dar ii lasă liberi.
Cele doua fete merg în sufrageria care era goala. Nu ca vreau sa ma bag, dar am auzit ca relația ta cu Ragnar e foarte strânsă însă aveți din păcate nici impedimente din cauza regulilor îngerilor. Hope se pune pe canapea și e puțin rușinoasă. Da... Dar ei m-au făcut ce sunt acum și mi-au dat toate puterile pe care le am acum. Trebuie sa le respect dorințele. Însă Estelle nu e de acord. Știi ca exista îngeri decăzuți? Care au renunțat la titlurile lor, s-au luptat pentru a păstra puterile și acum sunt considerați inamici ai îngerilor dar pot trai liberi. spune calm. Uhm.... Da.... Dar ce imagine ar avea părinții mei în Rai apoi? Și toată familia mea? Și eu... Care sunt Rang mare acolo.. Mi-e frica sa ma schimb.
Dede- Admin
Kaneki nu se baga peste discutia fetelor si sta deoparte. Intre timp, Damian sta cu Raven. Stam cu adultii pana nasti? Avem spatiu si macar stim sigur ca avem aparare pentru toti. zise argintiul ca un viitor tata responsabil.
Da. E o idee buna. Nu vreau sa riscam iar sa pățim ceva. și pune o palma pe burtă și se lasă pe spate comod. Nu e bine nici sa îți strici viitorul sau sa suferi din cauza unor reguli făcute de alții. Dacă simți ca nu e bine sa ceva, schimbi. continua Estelle convingerea ei. Eu îți zic numai ca exista viata și după asta.si deocamdata decide sa lase atât ca să nu exagereze și ca Hope sa apuce sa gândească toata treaba.
Dede- Admin
Damian tine palma lângă a ei și se uită la Raven cu drag. Te iubesc. și stă lipit de ea lipit și ii mângâie burtica. În rest, Kaneki e gata.
Estelle merge la Kaneki sa vadă dacă e gata. Ok, mai rămâne numai sa dai vestea părinților. spune calm, desi de fapt avea niște emoții.
Dede- Admin
Astfel Kaneki se duce la Shirley. Acum că toată lumea e bine, vreau să anunț că o să mă mut cu Estelle în Franța. Simt că trebuie să avem relația serioasă acum
Page 89 of 100 • 1 ... 46 ... 88, 89, 90 ... 94 ... 100