Kanie Mansion
2 posters
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100
Re: Kanie Mansion
Mai bine. În seara aia nici un animal nu a dormit cu Lolo, pentru ca stăpânii lor sunt Damian și Raven. Pe ea nu o recunosc, dar când îl simt pe băiat, merg și se pun în jurul patului și câteva pe pat și adorm odată cu el. Se face dimineața, ba chiar trece dimineața și e aproape ora prânzului când toți din hotel trebuie sa facă check-out-ul. Estelle se trezește ca bătea soarele în camera si îl da cu grija pe Kaneki de pe ea, ca să se întindă leneș în pat.
Dede- Admin
Damian inca doarme. Dar Kaneki se trezește când nu mai simte trupul lui Estelle. Brunetul se ridica in fund și nu îi venea să creadă de seara trecută.
Estelle îl vede ca s-a trezit odată cu ea și îl saruta pe obraz. Cred ca am băut cam mult aseară. Parca am o durere de cap mica. începe conversația pașnic.
Dede- Admin
Kaneki se uita la ea. Vede amandoi sunt in halat si isi aminteste ce s-a intamplat ieri. Inca nu cred ca am trecut la pasul in care suntem un cuplu pe bune. si chicoteste, dupa o saruta scurt pe buze. Ce zici sa luam micul dejun? Vedem dupa ce se intampla in oras. si se uita la telefon. Damian ia scris dinainte sa plece ca s-a tirat de la hotel si ca se vad la antrenamente. Fair enough.
Dar fata e pofticioasa de dimineata și se pune în bratele lui. Mai avem o ora pana la check-out. ii zice încet și cum erau doar în halat, le desface pe ale amândurora și se pune frumos cu fundul în poala lui.
Dede- Admin
Cum doar ce s-a trezit, era si el erectia de dimineata. O tine de fund si o saruta pe buze pasional. Mrrr. Nu credeam ca esti pofticioasa asa de dimineata.
Ea zâmbește și îl saruta înapoi. Se freacă de erectia lui și la scurt timp îl și bagă lent in ea, pe tot.
Dede- Admin
Brunetul se simte foarte bine. O strânge de fund și îi sărută pieptul pofticios. Dar nu se pune deasupra ei.
Ea se sprijină cu mâinile de pat și lasă capul pe spate. Începe sa se miște încet și sa geamă în acel timp.
Dede- Admin
Kaneki ii vede cum sânii se mișcă și ca un pofticios o strânge și ii mușcă sfârcul și ii lasă și o urmă. O mână o duce jos ca să o zgârie de fund.
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100