Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 47 of 100 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 73 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 47 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Mon Apr 12, 2021 6:17 pm

Deci cei doi își fac treaba acolo și după ce termina fac un dus rapid și pleacă de la hotel în centrul orașului ca să mănânce un brunch și sa mai vorbească despre ei doi. Între timp se trezește și Raven care nu uitase de planul ei. Îl pune pe majordom sa îl cheme iar pe Levi și sa ii aducă și micul dejun.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 12, 2021 7:51 pm

Levi este chemat și vine după ce își ia Raven micul dejun. Am venit. Te ascult, că urma să vorbim azi. În partea cealaltă,Damian mânca și el cu Lolo. Se gândea să facă pe spionul mai devreme azi, dar de acasă.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 12, 2021 8:37 pm

Ce ai făcut ieri? Ai lipsit toată seara cred. începe rozalia conversația dacă tot s-au revăzut dimineața asta. Raven între timp cheamă majordomul sa strângă cioburile de la glob de pe jos. Cum am zis, oferta mea rămâne valabila. Eu îți dau cât mai multa putere și tu îmi dai libertatea sa îl bat și sa îl cert pe Damian. spune neutru in timp ce musca dintr-un mar. Când o sa termin cu el, nu o sa mai aibă cu ce sa futa. Apoi e tot al tău.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 12, 2021 8:40 pm

Am fost cu Kaneki sa il ajut sa se combine cu noua lui prietena. raspunde normal si bea dintr-un ceai. Bine pentru mine. Se face. și bea si Levi un milkshake. Avand în vedere ce părinți are, nu mă miră comportamentul lui.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 12, 2021 9:49 pm

Nici pe mine. Chiar ma supara faptul ca am crezut ca o sa fie diferit... și apleacă capul. Deci, hai sa începem. zice mai încrezător. Lolo nu pune prea multe întrebări ca oricum nu era treaba ei și nici nu era asa implicata în chestiile familiei. Dar și dacă afla ca Damian se mai fute cu altele, nu ar fi deranjat-o asa tare ca oricum nu sunt împreună.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 12, 2021 11:12 pm

Sa imi zici cand vrei sa iti faci aparitia. o intreba normal, ca sa stie si detaliile de la ea.Damian se ridica in picioare si iese afara ca sa se incalzeasca la exercitiile de dimineata. De ai chef de sport poti sa o faci cu mine. o intreba normal, sa fie si ea activa la ceva sanatos.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 12, 2021 11:51 pm

Păi poţi să îţi faci tu intrarea şi când vine Damian, o să mă lupt eu cu el, apoi îi faci ce vrei. zice simplu şi ridică din umeri. Aşa ne mulţumim amândoi. Lolo acceptă propunerea lui Damian şi merge cu el la încălzirea de dimineaţă, asta bineînţeles după ce se schimbă într-un trening pe piele și sexy.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 12, 2021 11:58 pm

Damian in schimb era doar in pantaloni scurti, ca e mai comod si eficient pentru el. Esti imbracata sexy. O sa avem si o runda speciala dupa. Dar momentan doar sport. spune serios si se incalzește cu genoflexiuni, flotari si postura scandura. O sa ma duc dupa sediul central al televiziunii sa ii chem. zice scurt ca s-au inteles.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 13, 2021 12:07 am

Raven îl lasă să înceapă în sfârșit treaba și se pune în pat să se joace cu pisica după ce el pleacă. Rundă specială zici? Hmm. spune şi ea cu un zâmbet pe buze şi face diferite întinde şi aplecări.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 13, 2021 12:09 am

Damian trage cu ochiul, dar ramane serios in treaba lui. Isi face cateva clone si se leaga la ochi. Astfel in postura de orb se lupta cu clonele, ca sa isi imbunatateasca simturile si reflexele. Levi in schimb ia masina si pleaca in oras.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 47 of 100 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 73 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics