Kanie Mansion
2 posters
Page 95 of 100 • 1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100
Re: Kanie Mansion
Hai sa mergem direct acolo. Abia aștept sa despachetez, sa ne așezăm și ne putem plimba după. iar astfel cei doi își vad de treaba. Raven trage cu ochiul la telefonul lui Damian când zice replica aia și după chicoteste și ea. E bine ca se înțeleg asa.
Dede- Admin
Astfel o ia de mana si cand au toate bagajele la ei, se teleporteaza in orasul si apartamentul ales impreuna ca sa se mute. Asta ca ii permite ea, tu cred ca ma luai la bataie de iti faceam poze dinastea. si rade putin. Erau linistiti pe plaja pe sezlong cu animalele.
Și nu mai stăteam niciodată capra. râde și de el. Avea pe masuta de lângă șezlong un suc de cocos și o loțiune de plaja. Ma ajuți tu sa ma dau pe burtă? Sa nu expun copiii prea mult la soare.
Dede- Admin
Orice pentru tine si ei. raspunde pasnic si ia notiunea in palme si ca un viitor tata, o atinge usor si intinde cu grija. Pot spune ca eu cu el ne intelegem mai bine. Chit ca senzatia ca eu si el sa fim un singur tip tot mi se pare ciudata.
Macar l-am înfrânt pe Levi. Scopul scuza mijloacele. spune stand liniștită.
Dede- Admin
Da. zice scurt și se ridică în picioare cu privirea la soare.Dar am o presimțire nu o să fim liniștiți multă vreme.
Hai lasă negativismele. Chiar nu mai vreau nimic. zice scurt și se uita la el. Apropo, eu ca să va ajut sa îl bateți pe Levi mi-am sigilat puterile. Încă nu am rupt sigiliile și nici nu știu dacă o sa pot.
Dede- Admin
Damian o ascultă și se duce la ea.Mai știe cineva? Poate Shirley are cărți despre asta. răspunde serios dar pacifist.
Nu mai știe nimeni. O sa vorbesc cu ea mai încolo, dar prima oara voiam sa fim noi doi. și se ridica în fund și îl sărută pe buze.
Dede- Admin
Argintiul o ține în brațe și o sărută. O să fie totul în regulă. ii zice simplu după sărutări.
Page 95 of 100 • 1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100