Kanie Mansion
2 posters
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100
Re: Kanie Mansion
Verzulia sta puțin pe gânduri. Ok, o sa vad ce pot face după ce dai anunțul. Nici unul dintre noi nu vrea ca Kaneki sa se lupte, din motive diferite. și se gândea la cine ar mai putea fi o problema inafara de el și Damian. Dacă vor sa participe și cei mai în vârstă?
Dede- Admin
Este posibil dar nu cred. Au un orgoliu prea mare ca să se amestece...Dar o să am un plan de siguranță și pentru ei. comentează Levi. Nu mă interesează dacă ții la băiatul ăla sau nu. Doar să nu îl ajute pe Damian. Vampirii știu că nu se bagă, așa că nu e bai.
Am înțeles. zice simplu. În sinea ei ii e ciuda ca Levi a aflat de ea și Kaneki și ca nu a fost destul de discretă. Dar na, cât timp nu e asta o problema, încearcă sa stea calma. Fa anunțul și vad ce pot rezolva.
Dede- Admin
Astfel Levi cu Estelle s-au inteles in legatura cu Kaneki. Satenul isi ia motocicleta si conduce pana sediul televiziunii nationale. Se foloseste de mitraliera lui sa intre si ordona sa fie toate programele pe el.In ultimul timp tara a avut parte de lupte in interior datorita eroilor ce nu vor sa respecte legea. Ca să se termine prostia asta, în 4 zile organizez The Levi Games in arena olimpică din Texas. Orice este impotriva masurilor guvernului poate venii sa dovedeasca ca gresim. De învingeți, facem ca voi. De lipsiți sau pierdeți șansa, o să se respecte in continuare. Iar pentru trădătorii fugari, CIA se va ocupa să vă aducă înapoi, dar de data asta la închisoare. spune autoritar. Televizorul era deschis și toți au urmărit anunțul lui Levi. Ce show-off. Dar nu contează. Îi rup capul și ne întoarcem la normal. Akame urmărea și îi se pare că ceva nu e cum trebuie. Până acum era joaca de-a șoarecele și pisica iar acum ne cheamă la el....Plănuiește ceva.
După transmitere, Estelle ii da mesaj lui Kaneki și face pe neștiutoarea: Ai văzut știrile? A apărut Levi. Ce se întâmplă? Mesajul e văzut și de Raven care e cam nerăbdătoare sa iasă dracu de acolo și nu ii convine ca mai așteaptă încă 4 zile, și Lolo care era deja înapoi pe insula separata de a bruneților, sa le dea de mâncare animalelor ca poate asa o vor place mai mult când aude și nu i se pare de bine. Vreau sa particip. zice Cecilia direct lângă mama și sora ei. Sub nici o forma. Ești însărcinată și sigur are un as in mânecă dacă se risca asa cu o lupta "dreapta".
Dede- Admin
Dacă pisicile sunt pe interes și sunt alintate de Lolo, cățelul apreciază dar nu se dă avânt după rozalie.Aș participa eu...Dar din cauză că e un muritor nu prea am voie să mă amestec. se plânge Akame. Și sunt de acord cu mama. N-am încredere în Levi când e așa pe față după cât a fugit de noi. Sigur e ceva la mijloc. și cât timp adulții discută, Damian se duce la casa lui Lolo. Să vadă ce mai face ea și animalele.
Cecilia oftează şi se încruntă. Nu e corect. Problema asta e din cauza mea.. se plânge puţin. Lolo vede că vine Damian și lasă animalele să mănânce din bolurile lor separe, ea ridicându-se și mergând la el. Cum ţi se pare anunţul ăla?
Dede- Admin
Este și vina mea că am avut relația aia secretă și nu am fost sinceri cu el. Dar având sarcina destul de avansată nu putem să te expunem unui pericol. Că mă aștept de la ăsta să facă ceva , în special ție. comentează brunetul. O să mă duc. Dar știu că ceva nu e în regulă de face totul public și la vedere.
Well, rozalia era acolo pentru suport moral (şi sexual) aşa că se apropie mult de el şi îi pune o mână pe obraz, mângâindu-l apoi ușor.Nu o să fii singur, nu îți face griji. apoi face o pauză ca să zică ceva ce nu voia neapărat să zică dar știa că o să îl motiveze moral pe el: Dacă nu mergi acum, cine știe când mai prinzi o astfel de ocazie cu Levi ca să o salvezi pe Raven.
Dede- Admin
De asta sunt conștient. spune încercând să pară vesel. După se uită în ochii ei, pe ea o cunoaște și e conștient că chestia asta o deranjează într-un fel. Apreciez foarte mult că încerci să mă susții cât poți tu mai bine. Dar dacă simți că te rănește cumva, nu te forța. și se aproprie și el de ea.
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100