Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 16 of 100 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 58 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 16 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sat Dec 03, 2022 8:43 pm

Doar că după ei mai vin alţi criminali. Damian, ne urmăresc. Nu putem merge acasă că îi atragem la Lenalee. îi spune şi cât stă în braţele lui, încearcă să îşi vindece repede piciorul. Trebuie să îi batem. O să fiu ok. Vishnu luase obiceiul lui Serena şi îi veghea în timp ce avea o acadea în gură. Ah, Shiva al meu ~ Cât vreau să mă duc şi eu acolo.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Dec 03, 2022 10:06 pm

Damian se folosește de energia distrugerii iar, daaar simte cum aceasta e în vene și il încălzește foarte tare. Atunci ii distrug. zise simplu și ataca nava. Dar se apără cu un atac de energie, Androidul a fost activat
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Dec 03, 2022 10:13 pm

Estelle se vindecă suficient, nu complet că nu avea timp, dar cât să nu mai fie o greutate. Damian, eşti mai cald. îi tice repede şi vede cum Androidul ăla iese din navă încet, orientat bineînţeles spre ei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Dec 03, 2022 11:36 pm

Cred că e din cauza puterilor mele. Stai in spate până iti revii. și se îndreaptă spre android. Android era programat să il ucidă. Așa că momentan cei doi își dau parte in parte. Departe de Estelle.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Dec 03, 2022 11:42 pm

Ea e la o distanţă potrivită de ei, dar tot îi vede şi e puţin îngrijorată. Voia să-l ajute cumva pe Damian, aşa că îşi foloseşte puterea de înger pentru a pune pe el o aură de protecţie şi una de mărire a puterilor, cu gândul că aşa îl bate mai uşor pe Android. Asta e ca un support. spune Vishnu încă privindu-i şi mâncând acadeaua.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Dec 03, 2022 11:45 pm

Androidul o vede pe Estelle și se teleportează la ea. Damian vine repede și o ia în brațe și fuge. Androidul eliberează o mare cantitate de energie ce merge spre ei. Damian il simte din spate și contraataca cu același atac, dat din energia distrugerii, astfel se ciocnesc.
Estelle, pleacă acum. E foarte serios. spuse tare , el fiind cu spatele la ea în timp ce energiile se mută ba înspre ei, ba înspre android.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Dec 03, 2022 11:59 pm

Fata nu voia să îl lase acolo, doar că se gândeşte că aşa va lupta Damian fără grija ei. Ai grijă. Dacă nu mai poţi, mă chemi. sunt singurele cuvinte la care se poate gândi şi după zboară repede spre direcţia casei. Jimin, să fii pregătit. îi spune Vishnu, pentru că avea o oarecare presimţire.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 12:04 am

După ceva vreme simte cum pielea ii ia efectiv foc și cum ii pompează sângele la maxim. Pe interior mușchii ii ard foarte tare și are fața roșie. Dar încă se tine Fuck, simt cum ard pe dinăuntru. și scuipă sânge. Jimin se uită Încă il mai tin. Consider că e o lecție dură legat de Shiva. spuse serios de data asta.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 12:07 am

Raven dinauntrul lui Vishnu începe totuşi să se îngrijoreze pentru Damian, dar Vishnu nu o lasă să iasă la suprafaţă. Bănuia ea ceva şi voia să se asigure că aşa e. Lasă-l cât consideri, dar dacă moare, te omor şi eu pe tine după. îi spune Vishnu lui Jimin, ca un avertisment. Totuşi e curioasă de ce se va întâmpla.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 12:12 am

Estelle, simt cum mor pe dinăuntru. Să stii că te iubesc. Ai grijă de Lenalee te rog. și astea sunt ultimele cuvinte pe care le mai putea avea Damian. Simte acum cum organele ii cedează, la fel și oasele, se tine ca Estelle să fugă. Jimin încă se uită.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 100 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 58 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics