Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 17 of 100 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 17 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 12:15 am

JIMIN! strigă Raven dinauntru. Iar Estelle când aude vorbele alea se opreşte brusc. Încă nu ajunsese acasă şi se întoarce automat din drum. Damian, să nu îndrăzneşti să mori! Doar pe tine te am! îi spune şi ea în gând şi zboară înapoi cât poate de repede.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 12:19 am

El acuma respira greu, abia are conștiința. Inima aproape ii cedase. Așa că în momentul ăla apare Jimin și ii taie capul androidului de la spate și il ia pe Damian in brațele lui. Încă trăia, dar cu multe daune interne, abia de respira. Ti-am zis idiotule că energia distrugerii e periculoasă. Inclusiv pentru tine.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 12:24 am

Raven răsuflă uşurată. Estelle ajunge şi ea şi îl vede pe Jimin şi simte cum Damian abia mai respiră. Încă trăieşte. spune uşurată. Pot să-l ajut cu magia de înger. şi se uită la blond. Iar cât erau ei concentraţi pe Damian, un criminal spion o urmărise pe Estelle când zbura spre casă şi acum ştia locaţia lor. Simte că e un copil acolo şi zice că asta e şansa lui să-l omoare. Dar fix înainte să spargă geamul casei, apare Vishnu şi îi rupe capul, în faţa casei. Răsplata pentru dorinţa de a omorâ un copil, bitch. apoi îi dezintegrează corpul în praf. Noroc că coordonatele casei nu ajunseseră şi la ceilalţi din navă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 12:29 am

Jimin se uită la ea, după la Damian. Damian planuise să te facă inger printr-o viață fără păcate. Dar cum a gresit nu cred că mai e cazul. și oftează lung. El va trebui să isi invete zeul ca să nu mai pățească ca acum. Iar tu va trebui să meditezi si să îți elimini pacatele de una singura ca să fii iar un inger pur. și se uită la ea De chiar il iubești va trebui să faci asta pentru el. Cât si pentru tine. Va trebui să il salvezi de propria persoana de mai are iesiri dastea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 12:31 am

Fata îl ascultă şi se uită în jos, tristă. Dacă ştiam, nu îl lăsam singur. apoi oftează lung şi se uită la Damian. O să îmi dau silinţa, de dragul lui. Iar Vishnu se teleportează iar la templul ei, cum totul e ok acum.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 12:35 am

Sunteti tinte acum. Atat tu, Lenalee si Damian o sa stati cu mine si Serena pe planeta noastră o vreme. Timpul trece cam cum e in dimensiunea aia a lui Damian. Veti avea nevoie amândoi de tot timpul posibil ca să vă reveniți și să vă pregătiți de ce e mai rău. și încă îl tine pe argintiu. Un vampir a luat-o pe Lenalee. E in siguranță.
Pune mâna pe umarul meu, e timpul să plecam.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 12:39 am

Fata încă avea multe întrebări legat de asta, dar prima oară pune mâna pe umărul lui, cum i-a spus. A aflat şi ea de la Damian că e frate cu Jimin, deci trebuie să aibă încredere în el, deşi nu îl cunoaşte aproape deloc. Între timp, Serena deja se juca cu Lenalee care, btw, avea deja doi anişori la cât timp a trecut de când sunt în exil. Mai ştia şi ea câte ceva. Am văzut o femeie cu păr lung mov la geam înainte să plec. Ce frumoasă era! îi spune lui Serena. Aceasta o mângâie pe cap şi îi pune un deget la gură. Fă-mi o favoare şi nu-i spune lui mami asta, ok? iar cum Lenalee avea gena de înger în ea, e ascultătoare şi acceptă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 12:46 am

Damian a fost pus într-un tub cu lichid ce are gene de vampir ca să îl vindece. Fiind zeu, corpul le accepta și începe sa se vindece. Jimin cu Estelle se uita la el. Acum cred că sunteți chit. A fost gata să își dea viața pentru tine. Îl ierți? Știu tot oricum. zise scurt. Că trebuia rezolvată și asta. Jimin terapeutul de cuplu își intra in job din nou.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 12:55 am

Fata se uită la blond, apoi iar la Damian. Îl iert, cum să nu. şi stă cu mâinile împreunate, că încă se simte prost pentru situaţie. Viaţa mea nu ar mai avea sens fără el. zice mai încet.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 12:57 am

Vei vrea să te răzbuni pe el? pune întrebările astea ca să le salveze relația, dar și ca să ii scoată păcatele. Face parte din procesul de a fii inger pur.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 100 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics