Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 19 of 100 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 59 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 19 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 1:56 am

Fetita se uita la el si retine imediat: Unchiul Jimin.. spune ca o inganare. Apoi se prezinta si Serena: Si eu sunt matusa Serena. Si da manuta si cu ea. Lenalee se simte chiar bine alaturi de cei doi. Cand vine Papa?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 1:58 am

Papa doarme. A fost un erou, te-a salvat pe tine și mama ta împotriva unor răufăcători. Daar a obosit, o să îl vezi când se simte mai bine. și o mângâie pe cap. Nu doar Damian e cu copiii. Normal ca e și Jimin.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 2:02 am

Doar ca Serena ii spune in gand: Daca te mai comporti asa frumos, imi dai baby fever si vreau si eu unul. Iar copila înțelege. Mama, Papa e erou!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 2:08 am

E un super erou chiar. Zboară pe cer și in univers și bate băieții răi. și arată in forma de desene animate bătăliile lui Damian, din palmă ca o hologramă. De făcut e ușor. De crescut e greu. Uite cat ma chinuie Damian și e un adult.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 10:47 am

Desenele acelea o castiga imediat pe Lenalee. Estelle o lasa jos si zambeste. Hai ca te pricepi cu copiii. Spune si ea si chicoteste.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 12:06 pm

Îmi sunteți dragi. Ești soția fratelui meu și Lenalee e un îngeraș de copil. și zâmbește și el. Cred că îți e foame după toată treaba ta. Hai cu noi in bucătărie. zise simplu. După pune o vraja pe Lenalee ca trupul ei să se dezvolte după timpul de pe pământ. Btw. De stați ceva vreme aici, am pus pe fetița sa se dezvolte ca pe pământ. Ca atunci când vă întoarceți din exil, ea să fie de aceeași vârsta cu restul. ca da, trebuia.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 4:56 pm

Oh, corect. şi merge cu Jimin în bucătărie. Mersi. Deci... ziceai că o să stăm mult aici? Eu ca să îmi spăl păcatele şi să devin înger, iar Damian ca să îşi îmblânzească zeul. Dar cum facem asta? şi se pune la o masă, cu copila.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 5:02 pm

Damian o să fie ca mine de mâine. Va avea colți, viteza, agilitate, regenerare, gheare, instincte și miros ca de vampir. Daar nu o să fie unul. și ia o pauza Am făcut asta pentru că va avea nevoie să se bată fix ca mine. Când va avea setea de sânge, o să fie fix ca zeul lui. Cândva, dar va trebui sa învețe stilul vampirilor și sa ii vadă viața lui Shiva ca amândoi sa fie unu la unu. O singura persoana. da, Damian o să fie cam vampiras de acum încolo. Helau, doar e familia lui. Iar tu o să stai cu Hope ca să te învețe ce și cum. Că de când e cu Ragnar , ea trăiește aici cel mai mult. Cu ocazia asta vă și împrieteniți. și chicoteste.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 6:54 pm

Ah.. Ok. spune după ce analizează tot. Nu are ce comenta, că totul e plănuit spre binele lor. Aşa că un bucătar vine şi le pune mâncarea pe masă la fiecare, iar ea o ajută pe copilă să mănânce. De când a născut gemenii, Hope e foarte grijulie cu copiii, că doar sunt moştenitorii unui zeu, şi se simte mai în siguranţă aici decât pe Pământ. Doar Raven a ales să crească copiii pe Pământ, deşi ştia riscurile, că acolo e şi familia ei şi aşa au o viaţă mai interactivă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 04, 2022 7:14 pm

Daar nu vă iau din prima zi. Mâine când se trezește o să poată merge din nou. Cu ocazia asta ieșiți și voi aici in oraș. Mai faceți cumpărături , mai beți o cafea, ca sunteți amândoi obosiți psihic cu exilul asta. Va trebuie câteva zile de socializare și na, mai vedeți și voi oameni in jurul vostru. zise pașnic , ca da, locuind pe o planeta doar ei doi ii afectează și la stres, așa se vor simți și ei mai ok.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 19 of 100 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 59 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics